Πώς είναι το σπίτι της σχεδιάστριας Jenni Kayne;

Απέκτησε τη δική της γραμμή ρούχων στα 19 της, το 2003. Τώρα έχει ένα brand name ταυτόσημο με την άνεση και την κομψότητα. Έτσι ακριβώς είναι και το σπίτι όπου ζει με το σύζυγο και τα δύο παιδιά της!

Κι ενώ οι μοντέρνες, αφαιρετικές τάσεις διακόσμησης συχνά έχουν κατηγορηθεί ότι κάνουν τα σπίτια “κρύα” και αφιλόξενα, η Jenni αποδεικνύει ότι το να είσαι υπέρ του μινιμαλισμού δεν σημαίνει ότι δεν αποπνέεις ζεστασιά. Και το σπίτι της είναι ένα άκρως ζεστό αλλά ταυτόχρονα λιτό και μοντέρνο!


Το ξύλο είναι το minimal αλλά και τόσο “ζεστό” φυσικό υλικό που κάνει το σαλόνι εξαιρετικά οικείο. Συνδυάζεται άψογα με πολυθρόνες από μπαμπού, ένα φωτιστικό επίσης από μπαμπού και λευκούς καναπέδες ενώ το πράσινο του κήπου δίνουν τη αίσθηση ενός “καταφυγίου” στη φύση!


Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η τραπεζαρία, που έχει επενδυθεί με ξύλο και γωνιακό καναπέ-ντιβάνι για χαλαρές συζητήσεις. Ατού η μεγάλη τζαμαρία με θέα στο πράσινο!


Μπορεί το μαύρο να αποτελέσει “φιλόξενο” χρώμα; Και όμως! Ο συνδυασμός του με το περσικό χαλί, τα ροζ άνθη, τον μπεζ καναπέ και το φυσικό φως κάνουν αυτόν τον χώρο που λειτουργεί ως γραφείο εξαιρετικά μοναδικό!


Η κυριαρχία του ξύλου διακόπτεται από τις inox επιφάνειες των ηλεκτρικών συσκευών στην κουζίνα. Αντί για τραπέζι ο πάγκος της κουζίνας διαθέτει ψηλά καθίσματα που εξοικονομούν και χώρο!


Ένα μεγάλο πορτραίτο είναι η μοναδική artistic παρέμβαση σε αυτήν την καθ’ ολα λιτή διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας. Και πάλι οι ξύλινες επιφάνειες σε συνδυασμό με το φυσικό φως κάνουν θαύματα ενώ το ατού του δωματίου είναι η απευθείας επικοινωνία με την πισίνα!


Το μπάνιο του σπιτιού είναι ένας “ύμνος” στον μινιμαλισμό και την αφηρημένη τέχνη ενώ η ψηλή χάλκινη μπανιέρα δίπλα στο παράθυρο είναι μια εγγύηση χαλάρωσης. Πολύ “οικογενειακός” και πλήρης από κάδρα και φωτογραφίες ο διάδρομος που οδηγεί στην κύρια κρεβατοκάμαρα θυμίζοντας έντονα αμερικανική μονοκατοικία του 80-90.


Τα παιδιά της έχουν την τιμητική τους στο σπίτι της Jenni και αυτό αποδεικνύεται από το μοναδικό και ολόφωτο playroom που δημιούργησε για εκείνα το οποίο διαθέτει ακόμη και ινδιάνικη σκηνή!


Η εξωτερική άποψη του σπιτιού από την πισίνα είναι εντυπωσιακή και απολύτως… ειρηνική! Τα φυσικά υλικά κυριαρχούν και οι τεράστιες τζαμαρίες έχουν την τιμητική τους!

Read More

And More