To σπίτι του Kevin Jonas!

O 24χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής, Κevin Jonas, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Τέξας που είχε αγοράσει μαζί με την σύντροφό του 2 εκατομμύρια δολάρια…


Πριν όμως αλλάξει χέρια εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά. Αλήθεια, τι σπίτι μπορεί να έχει ένας επιτυχημένος νεαρός;


Εντυπωσιακό είναι η απάντηση κοιτάζοντάς το εξωτερικά. Μια έπαυλη που κυριαρχεί η πέτρα και την κάνει αρκετά επιβλητική.


Ένα συντριβάνι, πέραν του ότι δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα, είναι και καλό φενγκ σούι. 😉


Οκ… Νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Η εικόνα μιλάει από μόνη της, η πολυτέλεια ξεχειλίζει και γαργαλάει τα συναισθήματα ζήλιας.


Όπως βλέπεις η πέτρα κυριαρχεί και στο εσωτερικό του σπιτιού. Ψηλοτάβανο, ατμοσφαιρικό, με αρκετά επιβλητικά στοιχεία να ισορροπούν με τους ανοιχτούς τόνους των επίπλων.


Ο χώρος της τραπεζαρίας. Απλός, chic σε μπεζ καφέ…


Ένα πιο “ζεστό” καθιστικό σε γήινες αποχρώσεις με το εκρού χρώμα να δίνει φως στο χώρο… Μια λεπτομέρεια σε έντονο print αμέσως δίνει ένα πιο μοντέρνο ύφος.


Μία από τις τρεις κρεβατοκάμαρες. Οι γήινοι τόνοι δημιουργούν “ζεστούς”, οικείους χώρους. Αν και νεαρός, το γούστο του μοιάζει να είναι αρκετά προσγειωμένο.


Εδώ, η διακόσμηση δημιουργεί έναν πιο “έντονο” χώρο. Μπορτνό καλύμματα που συνδυάζονται με τον πίνακα στον τοίχο και εντυπωσιακό κρεβάτι που είναι και το κέντρο του δωμάτιου


Κι εδώ, μια κρεβατοκάμαρα παραδομένη στο glam των μεταλλικών χρωμάτων. Οι ασημί αποχρώσεις κυριαρχούν σε έναν πλουμιστό χώρο με αέρα άλλης εποχής.

Read More

And More