H βίλα της Nicole Kidman και του Keith Urban!

Η ταλαντούχα ηθοποιός Nicole Kidman μένει μαζί με τον σύζυγό της σε ένα υπερπολυτελές σπίτι στο Beverly Hills που το κόστος του ανέρχεται στα 2,45 εκατομμύρια δολάρια!

Έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, μια εξωτερική πισίνα και γυμναστήριο! Ένα σπίτι σε ρυθμούς modern chic…


Όπως όλα τα σπίτια των υψηλών budget, έτσι κι αυτό είναι μέσα στη φύση και έχει τεράστια παράθυρα ώστε να είναι “εκμεταλλεύσιμο” όλο το φυσικό φως…


Η πέτρα παντρεύεται με το ξύλο και φυσικά το νερό… Η πισίνα στον εξωτερικό χώρο, με τεχντητούς καταρράκτες και σε άμεση επαφή με τη φύση. Γιατί η πολυτέλεια πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ποιότητα ζωής και όχι απλά με την εντυπωσιακή εικόνα.


Σύγχρονη κουζίνα σε ανοιχτούς τόνους που αναδεικνύονται από το φυσικό φως και μαρμάρινες επιφάνειες. Όταν η λειτουργικότητα συναντά την αισθητική…


Στην κουζίνα ο νεροχύτης είναι στο κέντρο και πλαισιωμένος από μια μεγάλη επιφάνεια για να καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες. Χρηστικότητα, πρακτικότητα και στιλ.


Chic σαλόνι με λευκό επιβλητικό μαρμάρινο τζάκι στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα μαύρο πιάνο να κάνει αντίθεση και μοντέρνα έπιπλα σε λιτές γραμμές σε παστές αποχρώσεις. Mix and match… πιάνο.


Το φυσικό περιβάλλον δίνει το παρών παντού. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό, οι γήινες αποχρώσεις σε ανοιχτούς τόνους σε συνδυασμό με κάποια έπιπλα σε κλασικές γραμμές. Κοινή γραμμή η λιττή κομψότητα…


Στο μπάνιο τα πράγματα είναι πιο εντυπωσιακά. Μια μπανιέρα σε απόλυτη επαφή με τους εξωτερικούς χώρους πλαισιωμένη από δύο μεγάλους μαύρους καθρέφτες. Ένας χώρος όπου η γεωμετρία έχει κυρίαρχο ρόλο.


Το τραπέζι του μπιλιάρδου στο κέντρο κάνει σαφές ότι αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος… Εδώ το ύφος γίνεται πιο κλασικό και οι τόνοι σκουραίνουν.

Read More

And More