Διακόσμησε την κουζίνα σου όπως οι celebrities!

Σκέφτεσαι να ανανεώσεις την κουζίνα σου και αναζητάς ιδέες; Σου δίνουμε μερικές… διάσημες προτάσεις από κουζίνες χολιγουντιανών celebrities για να βάλεις το glam και στο δικό σου σπίτι!

/
Η κουζίνα του Will και της Jada Pinkett Smith ακολουθεί την τεχνοτροπία του υπόλοιπου σπιτιού, δηλαδή χειροποίητες, εκλεκτικές κατασκευές, ενώ θυμίζει σαλούν. Αυτό φαίνεται τόσο στα ντουλάπια που είναι σχεδιαστικά επηρεασμένα από τον 19ο αιώνα, όσο και στο φωτιστικό αλλά και στις ψηλές, δερμάτινες καρέκλες.

/

Η κουζίνα του διάσημου ποδηλάτη Lance Armstrong δεν θυμίζει τίποτα από την ποδηλατική του καριέρα. Σχεδιασμένη από το φίλο του Roy W. Materanek ακολουθεί την τεχνοτροπία του υπόλοιπου σπιτιού του στο Όστιν του Τέξας, το στιλ των ισπανικών αποικιών. Οι μεγάλες γυάλινες πόρτες και τα παράθυρα αφήνουν ανεμπόδιστο το μάτι να απολαμβάνει τη θέα της βεράντας και του κήπου.

/

Τι να πει κανείς για την κουζίνα του Gerard Butler; Θυμίζει μέρος ενός μεσαιωνικού κάστρου με το σκούρο καφέ χρώμα να κυριαρχεί και έναν εντυπωσιακό πολυέλαιο να αντανακλάται στην επιφάνεια των inox ηλεκτρικών συσκευών. Ο ίδιος ο ηθοποιός περιγράφει όλο του το νεοϋορκέζικο loft ως ένα bohemian, ρουστίκ σατώ με ιδέα μπαρόκ. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι επενδυμένα με ξύλο που περίσσεψε από την κατασκευή του πατώματος.

/

Μια ζωηρή προσωπικότητα όπως ο Sir Elton John δεν θα μπορούσε παρά να έχει μια ενδιαφέρουσα και ζωηρόχρωμη κουζίνα στο διαμέρισμά του που διατηρεί με τον σύντροφό του David Furnishστο Λος Άντζελες, διακοσμημένη από τον Martyn Lawrence Bullard. Οι τοίχοι είναι πράσινοι και συνδυάζονται με ντουλάπια Poliform ενώ ο κρυστάλινος πολυέλαιος πάνω από το τραπέζι προέρχεται από το ξενοδοχείο Grand Hotel στο Μιλάνο.

/

Η ηθοποιός Diane Keaton αρέσκεται να αναπαλαιώνει παλιά σπίτια στην California, όπως αυτό που βρίσκεται στο Bel Air, είναι του 1920 και τη βοήθησε ο σχεδιαστής Stephen Shadley για να του δώσει ζωή. Πράγματι, η κουζίνα έχει ισπανικό στιλ, με πλούσια χρώματα ενώ η ηθοποιός αγόρασε ένα-ένα τα πλακάκια που συνθέτουν ένα χαρούμενο μωσαικό το οποίο λειτουργεί ως πάγκος-τραπέζι!

/

Επιρροές από την Ασία και τη Μέση Ανατολή συνθέτουν το σκηνικό στην κουζίνα της Cher στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπως το σχεδίασε ο Martyn Lawrence Bullard. Παρά το γεγονός ότι η τραγουδίστρια ζήτησε παλ και ουδέτερα χρώματα ο σχεδιαστής βασίστηκε στις λεπτομέρειες για να δώσει ζωντάνια στην κατοικία. Στην ενιαία κουζίνα με το υπόλοιπο σπίτι, οι μοντέρνες συσκευές καλύπτονται με πλέγματα ξύλου ενώ τα κινέζικα φωτιστικά προσθέτουν εξωτικές πινελιές στο χώρο.

/

Η κατοικία του ηθοποιού Hank Azaria και της οικογένειάς του στο Bel Air είναι ένας ύμνος στην άνεση. Ο διακοσμητής Trip Haenisch έδωσε έμφαση στα φυσικά υλικά, με πατώματα από γαλλική οξιά ενώ δημιούργησε έναν πάγκο-τραπέζι από μάρμαρο που δένει αρμονικά με το ξύλο και τις πέτρινες λεπτομέρειες στους τοίχους και στις ηλεκτρικές συσκευές.

Read More

And More