Μοντέρνα αλλά οικογενειακή κουζίνα γίνεται; Δες τις φωτογραφίες!

Μπορεί μια κουζίνα να είναι και υπερμοντέρνα αλλά και φιλική σε οικογένειες; Και όμως! Αν δώσεις το περιθώριο σε έναν διακοσμητή να κάνει αυτό που θέλει ιδού το αποτέλεσμα!

/
Ένας μοναδικός ουρανός είναι αυτός που κάνει τη διαφορά σε αυτή τη μοντέρνα κουζίνα. Ο ουρανός με κρυφό φωτισμό αλλάζει χρώματα ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τη διάθεση της οικογένειας αλλά και το αν έχουν έρθει καλεσμένοι!

/
Η μία γωνιά αυτού του μοναδικού πάγκου λειτουργεί ως άνετο τραπέζι για τέσσερις!

/
Μία άλλη πλευρά του πάγκου λειτουργεί ως μπαράκι με τον ανάλογο φωτισμό φυσικά!

/
Το πρωινό φως αναδεικνύει έναν χώρο άρτια εξοπλισμένο, πρακτικό και παράλληλα μοντέρνο και ιδανικό για παιδιά και γονείς που θέλουν να υποδέχονται τους φίλους και τους καλεσμένους σε μια καλαίσθητη κουζίνα!

/
Ο πάγκος διαθέτει μοναδικές υποδοχές που η οικοδέσποινα μπορεί να χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί, από το να βάλει λουλούδια μέχρι εργαλεία μαγειρικής.

/
Μια φιλική σε παιδιά κουζίνα πρέπει να είναι και ασφαλής. Έτσι εδώ τα συρτάρια είναι κρυφά και ενσωματωμένα στο εσωτερικό του πάγκου.

/
Η μοναδική αυτή κουζίνα δεν έχει έντονες γωνίες αλλά καμπυλότητες ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί ενώ οι εντοιχισμένες συσκευές δεν είναι ορατές από τα παιδιά.

/
Το σκούρο ξύλο διαχωρίζει αυτό το κομμάτι του πάγκου που είναι κατά βάση λευκός σαν να δίνει την εντύπωση ενός δωματίου μέσα στο δωμάτιο, αρκετά κομψό για να είναι το μπαράκι που θα δεχτεί η οικογένεια τους φίλους της!

/
Ο φωτισμός στο πάτωμα είναι άλλη μια έξυπνη ιδέα ασφαλείας αφου τονίζει πού υπάρχουν γωνίες και εσοχές το βράδυ αλλά και δίνει μεγαλύτερο όγκο και ένταση στο σημείο αυτό της κουζίνας!


Read More

And More