Δες το σπίτι του Adam Levine!

Ίσως είναι από τους πιο περιζήτητους ροκ σταρ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ειδικά μετά το χωρισμό του από το μοντέλο της Victoria Secret έγινε ακόμη πιο ελκυστικός! Ο Adam Levine, ο τραγουδιστής των Maroon 5 δεν συμβιβάζεται ούτε με διακοσμητικά στερεότυπα!

Αυτό αποδεικνύεται ακόμη και από το σπίτι του, στο Hollywood Hills, μια αναπαλαιωμένη κατοικία του 1940 ντυμένη με έργα πολλών design icons του 20ου αιώνα που όμως αποπνέει έναν αέρα ηρεμίας. Είναι σίγουρα η κατοικία ενός εργένη που ξέρει τι ακριβώς θέλει!


Το σαλόνι είναι ένας μικρός παράδεισος από κομμάτια vintage: καναπές Dunbar με επένδυση από βελούδο μοχέρ Maharam, μία λάμπα Stilnovo από την αντικερί Lewis Trimble Decorative Arts & Antiques, ένα τραπεζάκι-κοκτέιλ τοου Jean Prouvé, μια καρέκλα Hans J. Wegner Ox και ένα ανάκλιντρο Ludwig Mies van der Rohe. Το περσικό χαλί είναι του 1920s και τα μαξιλάρια είναι ντυμένα με υφάσματα από τον Καύκασο.


Ένα πορτραίτο του Dr. Dre και του Snoop Dogg από τον Mark Seliger κοσμεί έναν τοίχο του σαλονιού επενδυμένο με ξύλο τριανταφυλλιάς.


Στην κουζίνα κυριαρχεί το ατσάλι. Το τραπέζι είναι της Florence Knoll και συνδυάζεται με καρέκλες Arne Jacobsen. Το vintage φωτιστικό είναι Stilnovo, η εσπρεσσομηχανή είναι της Miele, και η κάβα Viking, ενώ ο νεροχύτης είναι Dornbracht.


Το κρεβάτι της κύριας κρεβατοκάμαρας έρχεται από τη δεκαετία του 40 και δένει με τις vintage πολυθρόνες Fritz Henningsen. Ο πίνακας πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού είναι του Jean-Michel Basquiat, η λάμπα είναι Philippe Starck ενώ το χαλί είναι Pure Rugs.


Η μία γωνία της κύριας κρεβατοκάμαρας κοσμείται από ένα πιάνο με ουράWurlitzer, ενώ ο τοίχος στα δεξιά του κρεβατιού κοσμείται από φωτογραφικά πορτραίτα του Kurt Cobain, του Bob Dylan, και του Stevie Wonder με τον Bob Marley.


Το μπάνιο είναι ένας λιτός αλλά εντυπωσιακός μαρμάρινος χώρος με μπανιέρα αντίκα από το The Architectural Detail ενώ το τραπεζάκι είναι Paul McCobb.


Η βεράντα της κατοικίας του Levine έχει θέα μια πισίνα περιτριγυρισμένη από φοίνικες.

Read More

And More