Δες το εξοχικό του Christian Louboutin!

Στο Άσουαν της Αιγύπτου, πλάι στο Νείλο βρίσκεται το εξοχικό καταφύγιο του διάσημου σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin. Χωρίς ίχνος πολυτέλειας καταφέρνει να εντυπωσιάσει!

Πώς; Είναι “ντυμένο” με δεκάδες αντκείμενα που ο Louboutin έχει συλλέξει από τα ταξίδια του στον κόσμο ενώ η λιτότητά του και η πέτρινη κατασκευή του το κάνουν πρώτης τάξεως ησυχαστήριο για έναν πολυάσχολο σχεδιαστή όπως ο Louboutin. Το εξοχικό του βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τα ξακουστά ιστορικά μνημεία που βρίσκονται στις όχθες του Νείλου όμως κατά την ανακαίνισή του παρουσιάστηκαν σοβαρά προβλήματα αφού η αφόρητη ζέστη της περιοχής δεν επέτρεψε τη χρήση περίτεχνων υλικών, εξού και η εξαιρετική λιτότητα στη διακόσμηση.

//
Οι καμάρες και τα αψιδωτά παράθυρα κυριαρχούν στα δωμάτια της κατοικίας που για τη διακόσμησή της ο Louboutin επέλεξε ξύλινα έπιπλα, όπως τα δύο μαροκινά τραπέζια (δεξιά) χωρίς στολίδια, πλήρως εναρμονισμένα με το ξερό και ηλιοκαμένο τοπίο της Αιγύπτου.

//
Διάσπαρτες αντίκες όπως το τραπεζάκι και η καρέκλα (αριστερά) ή το ξύλινο καναπεδάκι δεξιά δίνουν μια αίσθηση πολυτελούς λιτότητας στα δωμάτια.

/
Ο μοναδικός χώρος του σπιτιού όπου επικρατεί δημιουργικό χάος είναι το γραφείο του Louboutin, ένας χώρος γεμάτος χαρτιά και σχέδια!

/
Το σαλονι είναι διακοσμημένο με χαλιά από το Ουζμπεκιστάν και δεν θυμίζει σε τίποτα την παρισινή αίγλη μέσα στην οποία εργάζεται ο σχεδιαστής.

/

Ακολουθώντας τις αραβικές παραδόσεις, μαροκινά χαλιά και βεδουίνικα μαξιλάρια κοσμούν και την αυλή της κατοικίας.

Read More

And More