Πώς είναι το σπίτι της Oprah Winfrey;

Μια εντυπωσιακή έπαυλη, με τεράστια έκταση και φτιαγμένη με το δικό της γούστο διαθέτει η δημοφιλής και πανίσχυρη τηλεοπτική οικοδέσποινα Oprah Winfrey!

“The Promise Land” ή αλλιώς η “Χώρα της Επαγγελίας” είναι το όνομα που έχει δώσει στην τεράσια έπαυλή της στο Montecito της California η πανίσχυρη κυρία των media Oprah Winfrey. Πρόκειται για μια πολυτελή έπαυλη επιμελημένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια από την ίδια τη Winfrey που διαθέτει μια τεράστια έκταση γεμάτη δέντρα και φυτά.


Οι σκεπαστές αυλές, ζωσμένες κυριολεκτικά στο πράσινο είναι χαρακτηριστικό του σπιτιού.


Το συγκεκριμένο σημείο είναι το λεγόμενο teahouse του σπιτιού. Η Oprah έχει επιμεληθεί κάθε εσωτερική και εξωτερική γωνιά του ώστε να αποτελεί το απόλυτο καταφύγιό της.


Η Oprah δηλώνει φανατική του design και των όμορφων πραγμάτων. Όπως η ίδια λέει το όνειρό της ήταν πάντα να αποκτήσει ένα όμορφο σπίτι γεμάτο όμορφα αντικείμενα και υφάσματα όπως αυτά που απεικονίζονται στη φωτογραφία.


Είναι χαρακτηριστικό της πολυτελούς έπαυλης ότι περιβάλλεται από μια πληθώρα δέντρων και φυτών!


Η θέα από το συγκεκριμένο σημείο του σπιτιού είναι η αγαπημένη της Oprah, η οποία θεωρεί απαραίτητο στοιχείο να υπάρχει προοπτική στο μάτι των φιλοξενούμενών της αλλά και της ίδιας!


Η Oprah θεώρησε αυτονόητο να είναι ενήμερη αλλά και να ελέγχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και τη διακόσμηση της έπαυλής της όπως αυτό το υπέροχο φωτιστικό!

Read More

And More