Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.08.2012 | 23:00

Δες το ανανεωμένο παλάτι του Kensington!

Δες το ανανεωμένο παλάτι του Kensington!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι βασιλικές κατοικίες εξάπτουν τη φαντασία μας πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας! Το θρυλικό παλάτι Kensington, όπου κατοίκησε και η πριγκίπισα Diana ανακαινίστηκε και άνοιξε τις πύλες του!

Το Kensington θα είναι από το 2013 η επίσημη κατοικία του πριγκιπικού ζεύγους William και Kate αφού θα μετακομίσουν εκεί όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης των διαμερισμάτων της πριγκίπισας Μαργαρίτας, αδελφής της Ελισάβετ η οποία πέθανε το 2002.

Στο ίδιο παλάτι βρίσκονται τα διαμερίσματα που κατοικούσε και η πριγκίπισα Diana μέχρι το θάνατό της, ενώ μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του τμήματος του παλατιού όπου κατοικούσε η θρυλική βασίλισσα Βικτορία, το οποίο εκτίθεται στο κοινό.


Η ανακαίνιση του Kensington κράτησε δύο χρόνια και δόθηκε στο κοινό ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Η νέα προσθήκη στην πρόσοψη του κτιρίου είναι μια προέκταση από μέταλλο και γυαλί.
"Luminous Lace" είναι το όνομα του γλυπτού-φωτιστικού που δεσπόζει στο Stone Hall ένα από τα δωμάτια του Kensington.
Μπλε και λευκά πορσελάνινα πουλιά τοποθετήθηκαν στο δωμάτιο με το όνομα Queen’s Gallery (αριστερά). Στο θρυλικό Red Saloon, όπου η βασίλισσα Βικτορία δεξιώθηκε υψηλούς καλεσμένους για πρώτη φορά μετά τη στέψη της,  ένας προτζέκτορας προβάλλει εικαστικές μορφές στους τοίχους (δεξιά).
Αυτό είναι το ανακαινισμένο "Love Room", το δωμάτιο που άνθισε ο έρωτας της βασίλισσας Βικτωρίας με τον σύζυγό της, πρίγκηπα Albert. Εκτίθεται το νυφικό της και τα κοσμήματα που σχεδίασε ο σύζυγός της.
Και οι βασιλικοί κήποι ανανεώθηκαν για να εναρμονιστούν με το υπόλοιπο τοπίο αλλά και για να δημιουργήσουν μια πιο φιλική ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη του παλατιού.Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:10

Top 10