Η βίλα της Penelope Cruz στην Καλιφόρνια!

Penelope Cruz! Σέξι, μεσογειακή, μελαχρινή καλλονή που έχει εξαργυρώσει την εμφάνιση και το ταλέντο της. Παντρεμένη με τον Javier Bardem και μητέρα ενός γιου. Η Ισπανίδα σταρ -όπως φαντάζεσαι- δεν μένει σε ένα απλό σπίτι, αλλά σε ένα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα σπίτια του Hollywood.

Κι όμως πωλείται!
Από το 2010 έχει βάλει αγγελία να το πουλήσει. Κοστίζει 3,7 εκατομμύρια δολάρια και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αγοραστής…

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της υπέροχης βίλας είναι η πανοραμική θέα που έχει στο σημείο που βρίσκεται καθώς και η τεράστια πισίνα στον εξωτερικό χώρο. Έχει ακόμα 3 υπνοδωμάτια, δύο μεγάλα μπάνια, δύο σαλόνια και μια υπέροχη κουζίνα.

Όπως θα δεις και παρακάτω η Penelope προτιμά την αρμονία στη διακόσμηση. Όχι πολύ φορτωμένοι χώροι, σε γήινες αποχρώσεις και casual στιλ.


Η επιβλητική είσοδος… με μια γεύση από φύση!


Το όμορφο σπίτι, από την είσοδο φαίνεται! Πέτρα και ξύλο σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον!


Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ένα κράμα μοντέρνου και κλασικού. Σκαλιστά έπιπλα συνυπάρχουν με λευκούς μινιμάλ καναπέδες κι όπως βλέπεις υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος για να “ανασαίνει” ο χώρος.


Το ταμπεραμέντο της ηθοποιού δεν θα μπορούσε παρά να εκφραστεί με έθνικ λεπτομέρειες.


Ο χώρος τη κουζίνας απλός, λιτός και ευρύχωρος με το ξύλο να δημιουργεί μια cosy, σπιτική ατμόσφαιρα. Σε προϊδεάζει για υπέροχες μυρωδιές και νοστιμιές!


Δεν υπάρχει καμία, μα καμία αμφιβολία ότι το ζητούμενο της Penelope είναι η ελευθερία κινήσεων. Τεράστιο σπίτι, τεράστιοι χώροι…


Στους τοίχους κυριαρχεί το λευκό. Όπως θα παρατήρησες το σπίτι ακολουθεί τους κανόνες της φύσης. Το ξύλο πρωταγωνιστεί δίνοντας στο χώρο μια γεύση “οικειότητας”, ηρεμίας, ασφάλειας (χαρακτηριστικό του ξύλου ως υλικό).


Ένας εντυπωσιακός νιπτήρας που πλαισιώνεται από έναν επιβλητικό, σκαλιστό, μεταλλικό καθρέφτη.


Και το δεύτερο μπάνιο σε φυσικά χρώματα. Τσέκαρε τα φωτιστικά. Πρωτότυπη σκέψη για μπάνιο, δεν νομίζεις;

Δες το βίντεο από το παλάτι της…

Read More

And More