Δες το σπίτι της “Dr Meredith Grey”, Ellen Pompeo!

Την έμαθες και την συμπάθησες από το Grey’s Anatomy. Τη ζήλεψες για τη σχέση της με τον Dr. Mc Dreamy. Δες τώρα και το dream house που έχει φτιάξει και ζει με το σύζυγό της και την κορούλα της στο Hollywood Hills. Το σπίτι είναι μια παλιά κατοικία του 1920 σε ισπανικό στιλ και οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι κάποτε το κατοικούσε ο Ρόναλντ Ρίγκαν.

//
Η Ellen ποζάρει πανευτυχής με το σύζυγό της Chris Ivery και την κορούλα τους Stella Luna στη βεράντα του εντυπωσιακού (όπως φαίνεται στη διπλανή φωτογραφία) σπιτιού τους! Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κηπάρια που κοσμούν την πισίνα τα σχεδίασε η ίδια η Ellen!

/
Με την προσωπική της σφραγίδα σε όλους τους χώρους του σπιτιού, είναι έντονες οι επιρροές από την Μεσόγειο και ειδικά από το Μαρόκο σε όλο το σπίτι. Για παράδειγμα στο σαλόνι υπάρχουν έπιπλα από ψάθα, μια ξύλινη κονσόλα, πιθάρια, μαξιλάρια σε μαροκινό στιλ και άλλα αντικείμενα που παραπέμπουν σε ένα έντονα έθνικ στιλ.

//
Είναι χαρακτηριστικά ψηλοτάβανο το σπίτι, ώστε να δίνει μια αίσθηση αέρα και δροσιάς. Η Pompeo κράτησε πολλά διακοσμητικά των προηγούμενων ιδιοκτητών όπως το πέτρινο τραπεζάκι (δεξιά) και αυτή η πανύψηλη πέργκολα με τον καθρέφτη που θυμίζει ανατολίτικα σπίτια. Το σαλόνι (αριστερά) έχει θέα στην πισίνα του σπιτιού.

/
Την τραπεζαρία κοσμεί ένα υπέροχο ξύλινο, μοναστηριακό τραπέζι και φωτιστικά από τη Γουατεμάλα, διατηρώντας έτσι έντονο το ισπανικό στιλ του σπιτιού. Η ελιά έρχεται να συμπληρώσει τη μεσογειακή αύρα και ηρεμία που αποπνέει ο χώρος.

/
Η κουζίνα είναι ίσως η μόνη παραφωνία μοντέρνου με ανοιξείδωτους, ιndustrial-style πάγκους και ηλεκτρικες συσκευές. Διαθέτει πολλά ράφια αντί για ντουλάπια ενώ τα πλακάκια τερακότας που ήρθαν από τη Γαλλία πλαισιώνουν έναν χώρο όπου συνυπάρχουν το παρελθόν και το μέλλον!

/
Η κρεβατοκάμαρα κοσμείται με ένα χαλί τοίχου αντίκα από την Αίγυπτο, που το πλαισιώνουν φωτιστικά μαροκινού στιλ ενώ στο κρεβάτι είναι ριγμένη μια κασμιρένια κουβέρτα από την Ινδία και μαξιλάρια από τη Δυτική Αφρική.

Read More

And More