Μπες στα… σαλόνια των διασήμων!

Πού υποδέχονται οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ τους εκλεκτούς φίλους τους; Μπήκαμε στα σαλόνια τους και σου τα παρουσιάζουμε!


Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος με έντονη την παρουσία του κόκκινου είναι το σαλόνι της ηθοποιού Antzelika Huston.


Το ξύλο και οι αποχρώσεις του μπεζ κυριαρχούν στο σαλόνι του ζεύγους Dennis και Kimberly Quaid.


Κλασικό, ρομαντικό look με περίτεχνους πολυέλαιους, μαύρη κάσα στο τζάκι, μεγάλο καθρέφτη και πολυθρόνες επέλεξε για το σαλόνι του ο ηθοποιός Rob Lowe.


Στην εποχή των ιπποτών παραπέμπει το σαλόνι του Gerald Butler με δερμάτινες πολυθρόνες, σκούρο ξύλο στην οροφή και στα παράθυρα και πολυέλαιους-κηροπήγια.


Pop art ύφος έχει το σαλόνι του τραγουδιστή Sting και της συζύγου του στο πολυτελές σπίτι τους στο Λονδίνο. Οι πίνακες του Πικάσο, τα τραπεζάκια σε έντονο χρώμα σε συνδυασμό με ένα κλασικό ξυλόγλυπτο πάνω από το τζάκι δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σχεδόν 70s.


Ισπανικές επιρροές έχει το σαλόνι της Diane Keaton. Ξύλινοι αποικιακού στιλ καναπέδες, ξύλο στην οροφή, σκούρα πλαίσια στα παράθυρα θυμίζουν έντονα σπίτια στο Μεξικό.


Το μοντέρνο design ταιριάζει σε ένα προχωρημένο ζευγάρι όπως αυτό του Elton John και του David Furnish. Η θέα βέβαια είναι αυτή που κερδίζει τις εντυπώσεις!

Read More

And More