Samsung Crystal Blue: το ελέγχεις και με το κινητό σου!

Ένα μοναδικό πλυντήριο που συνδυάζει εξαιρετικές επιδόσεις, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και κομψό σχεδιασμό έρχεται και στην ελληνική αγορά!

Το Samsung Crystal Blue WW9000H είναι γεγονός και τα χαρακτηριστικά του είναι συναρπαστικά!

Από πλευράς σχεδιασμού, διαθέτει μεγάλη διάμετρο πόρτας, επιτρέποντας την πιο εύκολη και άμεση τοποθέτηση των ρούχων, αλλά και οθόνη αφής, για μεγαλύτερη ευκολία κατά τον προγραμματισμό των πλύσεων. Ο κομψός και minimal σχεδιασμός του καθώς και το μπλε κρυσταλλικό χρώμα της πόρτας του, καθιστούν το Samsung Crystal Blue ένα πλυντήριο που προσδίδει μοντέρνα αισθητική στο χώρο.


Το Samsung Crystal Blue διαθέτει τεχνολογία Smart Wi-fi, επιτρέποντας στους καταναλωτές να ελέγχουν τις λειτουργίες της συσκευής απευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο. Με αυτό τον τρόπο η εκκίνηση της πλύσης, η επιλογή του προγράμματος και η παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας, γίνονται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Επιπλέον διαθέτει τέσσερις αισθητήρες που αναγνωρίζουν βασικές πληροφορίες ανά πλύση, όπως τον όγκο των ρούχων, το επίπεδο του νερού και το απορρυπαντικό, ρυθμίζοντας αυτόματα το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει συμπιεστή Digital Inverter Motor, ο οποίος εξασφαλίζει υψηλή απόδοση, με μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και περισσότερη αντοχή στο χρόνο. Επιπροσθέτως, εξασφαλίζεται αθόρυβη λειτουργία, ελαχιστοποιώντας θορύβους και κραδασμούς.

Η τεχνολογία Eco-Bubble της Samsung είναι διαθέσιμη στο πλυντήριο Crystal Blue, επιτρέποντας στον αφρό να εισχωρεί βαθιά στις ίνες των ρούχων και να προσφέρει βαθύτερο καθαρισμό, σε λιγότερο χρόνο πλύσης.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα πλυντήριο;

Read More

And More