Μία πανέξυπνη και λειτουργική ιδέα φωτισμού!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να σηκωθείτε μέσα στη νύχτα για τουαλέτα και να χρειάζεται να… στραβωθείτει από το πολύ φως ή να ξυπνήσετε τους πάντες στο σπίτι από αυτό; Μια πολύ έξυπνη ιδέα είχε ένας Δανός για να λύσει αυτό το πρόβλημα του βραδινού φωτισμού! Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας φωτισμού e3light, Flemming Viktor Andersen ο οποίος κάνοντας ανακαίνιση στο σπίτι του θέλησε να δώσει λύση στο θέμα του πώς να υπάρχει φωτισμός τη νύχτα που να μην είναι εκτυφλωτικός αλλά και να μην παραμένει ανοιχτός όλη νύχτα.

/
Έτσι σκέφτηκε να συνδυάσει φωτισμό LED που είναι οικονομικός με έναν αισθητήρα που δίνει σήμα σε φωτιστικό κάτω από έπιπλα για το πότε περνάει άνθρωπος ώστε να ανάψει.

/
Αυτή η ιδέα είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική στο παιδικό δωμάτιο αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο υπνοδωμάτιο αφού ένα διακριτικό, απαλό αλλά ικανοποιητικό φως ανάβει όταν περάσει κάποιος μπροστά από τον αισθητήρα χωρίς να χρειαστεί να ξυπνήσει τους άλλους ενοίκους του σπιτιού!

/
Και στο δωμάτιο του μωρού, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγξετε την κατάσταση χωρίς φωταψίες αλλά και χωρίς να κουτουλάτε τα έπιπλα!

/
Το ίδιο ισχύει φυσικά και στο μπάνιο.

/
Η ιδέα επεκτάθηκε και για τις ντουλάπες που ο φωτισμός ανάβει όταν ανοίγουν ή κλείνουν τα φύλλα!

Read More

And More