Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.08.2012 | 00:00

Πώς είναι η έπαυλη του Will Smith στο Μαλιμπού;

Πώς είναι η έπαυλη του Will Smith στο Μαλιμπού;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια έπαυλη φτιαγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια στο χέρι στεγάζει την ευτυχία του Will Smith, της συζύγου του Jada και των τριών παιδιών του, Trey (από προηγούμενο γάμο), Willow και Jaden.

Ο Smith έτυχε να επισκεφτεί το σπίτι του ηθοποιού Gene Hackman, να εντυπωσιαστεί από την περιοχή και να επιδιώξει να αγοράσει ένα ράντσο εκεί. Ο ίδιος και η Jada ήθελαν τα πάντα να είναι στο χέρι για να είναι πιο κοντά στη φύση και φαίνεται ότι το κατάφεραν χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως πέτρα και ξύλο αλλά και γήινα χρώματα όπως το καφέ και το κόκκινο ώστε να εναρμονιστεί η έπαυλη με το φυσικό περιβάλλον της.


Η είσοδος της έπαυλης παραπέμπει σε σπίτι χτισμένο σε βράχο με επιρροές από την ισπανική και ινδιάνικη κουλτούρα όπως το οραματίστηκε ο αρχιτέκτονας Stephen Samuelson.




Η εντυπωσιακή είσοδος της έπαυλης φέρει τη σφραγίδα της Jada Pinkett Smith αφού η αγάπη της για τις περίτεχνες πόρτες την οδήγησε στην Ινδία και σε ένα παλιό οχυρό απ' όπου και προέρχεται η ογκώδης πόρτα του σπιτιού.




Το σαλόνι του σπιτιού είναι ένας ευρύς χώρος με χειροποίητα δερμάτινα έπιπλα και μεταξωτά χαλιά, με προοπτικό σχέδιο που βλέπει προς την εντυπωσιακή λίμνη στο πίσω μέρος του σπιτιού.




Η τεχνητή αυτή λίμνη ήταν η αιτία που ο Will Smith αποφάσισε να αγοράσει το ράντσο και να το κάνει μόνιμο τόπο κατοικίας του.




Τα ξύλινα δοκάρια στην οροφή, τα έντονα ethnic γλυπτά, τα χειροποίητα έπιπλα και οι αποχρώσεις του ζεστού κόκκινου συνθέτουν την τραπεζαρία της έπαυλης.




Και η κρεββατοκάμαρα του ζευγαριού δεν θα μπρούσε να ξεφύγει από το ύφος του υπόλοιπου σπιτιού. Μοναδικά φωτιστικά, μεταλλικά διακοσμητικά, χαμηλό κρεβάτι και υπέροχη θέα στη λίμνη συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό!




Το μπάνιο είναι ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης. Η μπανιέρα είναι στρογγυλή ενώ ένας vintage πολυέλαιος δίνει ύφος στο χώρο. Ο χώρος της ντουζιέρας μέσα στο μπάνιο θυμίζει χαμάμ ενώ μια έξοδος στα αριστερά οδηγεί σε μια πριβέ βεράντα!




Η πισίνα του σπιτιού θυμίζει περισσότερο λίμνη χάρη στο ότι δεν έχει καθορισμένο σχήμα για να "δένει" αρμονικά με το φυσικό της περιβάλλον.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10
close button

Κάντε Like: Tlife.gr στο Facebook