To σπίτι της Rosie O’ Donnell!

H ταλαντούχα κωμική ηθοποιός και διάσημη blogger, Rosie O’Donnell, μένει σε μία έπαυλη στο Μαϊάμι που το κόστος της αγγίζει τα 6,750,000 δολάρια!

Το σπίτι περιέχει δώδεκα υπνοδωμάτια, έντεκα μπάνια και έναν μεγάλο όμορφο κήπο… Ας πάρουμε μια γεύση!


Ε ναι, ένα τόσο εντυπωσιακό δέντρο είναι ικανό να σε κάνει να κοιτάς αυτό… και να χάνεις το δάσος!!! Σαφώς κλέβει τις εντυπώσεις από το τεράστιο σπίτι.


Η κυριαρχία του λευκού με τις καμπύλες της αρχιτεκτονικής να δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Ένας καρχαρίας (!) κάνει σαφές πως το σπίτι είναι εμπνευσμένο από τη θάλασσα.


Η διακοσμητική γραμμή ακολουθεί την αίσθηση του βυθού. Εδώ, το λευκό είναι αυτό που κυριαρχεί, την παράσταση όμως κλέβει και δημιουργεί την ανάλογη ατμόσφαιρα το χαλί.


Το ίδιο στιλ κι εδώ. Τα πάντα λευκά με το χαλί στο χρώμα του ωκεανού να δίνει στο χώρο φρεσκάδα και ζωντάνια.


Φως, καθαρές γραμμές, μεταλλικές λεπτομέρειες, λίγο μαύρο για να σπάει τη μονοτονία και να μην μοιάζει απρόσωπος ο χώρος κι ένα ριγέ χαλί σε κόκκινο για να αποκτά ο χώρος σπιρτάδα!


Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το ενυδρείο που ορίζει τις διαθέσεις του χώρου και αντανακλά την αίσθησή του στην τραπεζαρία.


Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να δούμε στην πράξη ότι τελικά δεν χρειάζονται πολλά για να δείξει ένας χώρος όμορφος. Μερικές έντονες πινελιές αρκούν για να δώσουν το “σύνθημα”.

Read More

And More