Δες το εξωτικό σπίτι του Hugh Grant!

Είναι διάσημος, είναι επιτυχημένος και διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στα Barbados. Ο Hugh Grant έχει επενδύσει κάποια από τα χρήματά του στην τροπική πολυτέλεια…

Είναι κάποια σπίτια που ξεχωρίζουν για τη διακόσμησή τους και κάποια άλλα για το location στο οποίο βρίσκονται. Το συγκεκριμένο διαθέτει και τα δύο…


Τιρκουάζ νερά… στην πόρτα του! Το φυσικό τοπίο είναι σαφώς το highlight της έπαυλης…


Τιρκουάζ νερά… και σε πισίνα! Τροπική βλάστηση και λιττή διακόσμηση που κρατά διακριτική και κυρίως χρηστική την παρουσία της. Λευκό και μπλε συνυπάρχει αρμονικά με το περιβάλλον.


Επιβλητικό, αλλά καθόλου ψυχρό…


Ένα καθιστικό ανάλογο της χαλαρής διάθεσης που έχει κάποιος που κάνει διακοπές στα Barbados. To λευκό κυριαρχεί, μερικές κόκκινες πινελιές νοστιμίζουν το χώρο με φόντο πάντα τον ανοιχτό ορίζοντα.


Λευκές καρέκλες σε λιτό ύφος πλαισιώνουν ένα γυάλινο τραπέζι με πολύ εντυπωσιακή βάση. Η μαγεία της απόλυτης αντίθεσης ομορφαίνει με τη φυσική ομορφιά των τροπικών λουλουδιών και των έντονων χρωμάτων τους.


Ριγέ χρωματιστές ξαπλώστρες με θέα το απέραντο γαλάζιο…


Φωτεινό λευκό, μπλε λεπτομέρειες και διακοσμητικά κοχύλια… Εξωτικό ύφος σε ένα σπίτι που συνδυάζει την τροπική ηρεμία με την Χολιγουντιανή πολυτέλεια.


Country γλυκά floral και καρώ συνδυάζονται με “βαριά” στοιχεία δίνοντας ένα αρμονικό και ενδιαφέρον αποτέλεσμα που ούτε κουράζει, ούτε περνά αδιάφορο.


Μια απλή κρεβατοκάμαρα χωρίς κάτι ιδιαίτερο… Είναι όμως στα Barbados!!!


Ήρεμες, γλυκές παστέλ αποχρώσεις, floral πινελιές και romantic στοιχεία…

Read More

And More