Διακόσμησε το σπίτι σου όπως στην ταινία “Κάλλιο αργά παρά αργότερα”!

Γελάσαμε, κλάψαμε, ερωτευτήκαμε μα πάνω απ’ όλα ζηλέψαμε το υπέροχο σπίτι της Diane Keaton! Τόσο ζεστό και άνετο! Ο λόγος για την ταινία “Κάλλιο αργά παρά αργότερα” και σου παρουσιάζουμε φωτογραφίες από τους χώρους του για να πάρεις ιδέες και για το δικό σου χώρο!


Μια χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία “Κάλλιο αργά παρά αργότερα” (Something’s gotta give) με τους πρωταγωνιστές Diane Keaton και Jack Nikolson να μοιράζονται μια ομελέτα στην κουζίνα της πρώτης. Δύο φαινομενικά αταίριαστοι άνθρωποι καταλήγουν να είναι μαζί και όλα αυτά εκτυλίσσονται σε ένα υπέροχο σπίτι στα Hamptons σε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα με εξαιρετική “οικογενειακή” διακόσμηση!


Τα συστατικά μιας “homey” και άνετης κουζίνας είναι ξύλινα ντουλάπια, ένας τεράστιος, τετράγωνος πάγκος με ράφια που λειτουργούν σαν βιβλιοθήκη, λευκά ορθογώνια πλακάκια, λουλούδια και φως!


Το ριγέ χαλί δίνει “ένταση” και προσωπικότητα στο σαλόνι, που κατά τα άλλα έχει άνετους καναπέδες και πολυθρόνες, λιτά φωτιστικά ένα τεράστιο ρολόι τοίχου και μια ξύλινη κονσόλα.


Αυτή η γωνιά του σαλονιού είναι ιδανική για διάβασμα αφού οι άνετες ψάθινες πολυθρόνες και η βιβλιοθήκη προδιαθέτουν για κατι τέτοιο! Βιβλιοθήκη δίπλα στο παράθυρο είναι ό,τι καλύτερο για το χειμώνα. Μπορείς να βάλεις ένα μικρό καναπεδάκι αντί για δύο πολυθρόνες και φυσικά μην παραλείψεις ένα καλό φωτιστικό για την βραδινή ανάγνωση!


Μήπως αυτή η τραπεζαρία σου θυμίζει τα παιδικά σου χρόνια; Ή τα καλοκαίρια στο νησί; Ντυμένα καθίσματα με floral ύφασμα, μεγάλο σκούρο στρογγυλό τραπέζι και αντί για σύνθετα, ραφιέρες με αραδιασμένες πιατέλες και πιάτα για να έχεις για πάντα στο σπίτι σου κάτι από το νησιώτικο στιλ!

Read More

And More