Το σπίτι της Christina Aguilera!

Christina Aguilera. Γνωστή, επιτυχημένη τραγουδίστρια, πρόσφατα χωρισμένη από τον Jordan Bratman με ένα αγοράκι, τον Max. Αφού λοιπόν χώρισε, δεν θα μπορούσε να μένει στο παλιό σπίτι που έμεναν όλοι μαζί και αποφάσισε να το πουλήσει… 13,5 εκατομμύρια δολάρια!

Η έπαυλη ανήκε στο παρελθόν στο ζεύγος Sharon και Ozzy Osbourne, όπου εκεί είχε γυριστεί και το σίριαλ της ζωής τους. Σε ποια χέρια άραγε θα περάσει μετά;


Εξωτερικά είναι όλο βαμμένο σε …ροζ! Σε υποδέχεται μια επιβλητική ξύλινη πόρτα… Για να δούμε…


Υπερπαραγωγή! Κόκκινο χαλί στη σκάλα, κατακόκκινος πολυέλαιος, ταφταδένιες κουρτίνες… Κι αν αυτό δεν είναι baroque, τότε τι;


Θεατρικές αναφορές, υπερβολική ατμόσφαιρα κι ένα πιάνο μπροστά στο τζάκι…


Η αποθέωση της υπερβολής… ακόμα και στην ταπετσαρία.


Baroque style με μοναδικές σύγχρονες πινελιές κάποια έντονα χρώματα σε κλασικών γραμμών έπιπλα. Εδώ τίποτα δεν είναι απλό… Σε αυτό το σπίτι, όλα μαρτυρούν θεατρικότητα.


Χρυσή καπιτονέ πολυθρόνα, ασημί καπιτονέ καναπές συν καρέκλα “ζέβρας”… Όλα μαζί μπροστά από ένα επιβλητικότατο μαρμάρινο τζάκι. Αν είσαι λάτρης της υπερβολής, μόλις βρήκες τον ορισμό της.


Μια ρετρό μπανιέρα μπροστά από ένα σκαλιστό τζάκι… Η Christina νιώθει βασίλισσα εδώ… Μοιάζει να ταξίδεψες σε άλλη εποχή.


Σκαλοπάτια με εσωτερικό φωτισμό σε οδηγούν στην κρεβατοκάμαρα… Για κάποιους θυμίζει παραμύθι, για κάποιους άλλους αγγίζει τα όρια του κιτς -για κάποιους τα ξεπερνά κιόλας. Εξαρτάται από το γούστο του καθενός.


Το δωμάτιο του μικρού Max…


Και το …αίθριο με έντονα έθνικ στοιχεία!

Read More

And More