Art de la table: Πώς να διακοσμήσεις το “ερωτικό” τραπέζι

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε! Έχεις ήδη σκεφτεί το μοναδικό μενού που θα ετοιμάσεις για το ρομαντικό δείπνο for two, έχεις οργανώσει τα πάντα ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή και το μόνο που σου έχει μείνει είναι να σκεφτείς τη διακόσμηση του τραπεζιού σου! Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι! Υπάρχουν πολλές λύσεις για τη σωστή εικόνα του ρομαντικού δείπνου και μπορείς πάντα να τις ταιριάξεις στο προσωπικό σου στυλ!

Το art de la table μπορεί να εξυψώσει ένα γεύμα, ακόμη κι αν είναι το πιο απλό του κόσμου! Πόσο μάλλον μια ημέρα σαν αυτή που ποντάρεις στο ρητό “ο έρωτας περνάει από το στομάχι”! Χρειάζεται να βάλεις φαντασία, να εμμείνεις στην απλότητα και να μην το παρακάνεις με πολλά αντικείμενα που υπερφορτώνουν το τραπέζι και κουράζουν το… μάτι!

Ορίστε μερικές ιδέες, ελαφρώς διαφοροποιημένες από τα συνηθισμένα, που θα σε βοηθήσουν να ετοιμάσεις το “ερωτικό” τραπέζι των ονείρων σου!

Η boho και ρομαντική εκδοχή του valentine’s dinner! Ακατέργαστες υφές, παλ αποχρώσεις και έμφαση στα ξεχωριστά λουλούδια.
Ο minimal τρόπος να στρώσεις το εορταστικό τραπέζι! Χωρίς καθόλου υπερβολές, αλλά με ξεκάθαρο μήνυμα.
Ο περισσότερο girly, αλλά και funky τρόπος να διακοσμήσεις το τραπέζι σου! Δεν είναι απαραίτητο να “επενδύσεις” στο κόκκινο, όταν υπάρχει το ανάλαφρο ροζ!

Η απολύτως εναλλακτική “έκδοση” του ρομαντικού γεύματος! Ένα περιποιημένο τραπέζι με προσωπικότητα και στυλ είναι πάντα ικανό να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Read More

And More