Δες τη μεταμόρφωση αυτής της κουζίνας και πάρε ιδέες!

Έχεις μια κανονική, άχρωμη κουζίνα και λίγα χρήματα στο πορτοφόλι. Τι κάνεις; Πολλές φορές η λύση για την ανακαίνιση της κουζίνας δεν είναι να διαθέσεις ένα κάρο χρήματα και να αλλάξεις τα πάντα όπως ντουλάπια και χρώματα. Εάν η κουζίνα σου είναι σε καλή κατάσταση γενικώς απλώς χρειάζεται μερικές διακοσμητικές παρεμβάσεις για να γίνει όπως αυτές που βλέπεις στα περιοδικά τότε χωρίς να ξοδέψεις πολλά σου έχουμε ένα καλό παράδειγμα του τι πρέπει να κάνεις για να την ανανεώσεις, να τη διακοσμήσεις και να την κάνεις ολοκαίνουργια!

Η παρακάτω κουζίνα όπως θα δεις είναι μια κανονική κουζίνα αλλά χωρίς… προσωπικότητα. Η ιδιοκτήτρια αποφάσισε ότι ήθελε να την κάνει πιο χαρούμενη αλλά δεν είχε χρήματα για πολλά πολλά! Τι έκανε λοιπόν; Δες βήμα-βήμα τον τρόπο σκέψης της και αντίγραψέ τον!


Η κουζίνα ήταν σε καλή κατάσταση και είχε ένα νορμάλ χρώμα μόνο που ήταν “μουντή” και άχρωμη. Η ιδιοκτήτρια σκέφτηκε να πάει στο πατρικό της και να αναζητήσει αντικείμενα που θα είχαν ενδιαφέρον. Επένδυσε λοιπόν σε αξεσουάρ.


Πρώτα από όλα έβαλε χρωματιστές αν και παλ καρέκλες στο τραπέζι της. Επίσης τοποθέτησε ένα δυο κατσαρολικά σε χάλκινο χρώμα σε περίοπτη θέση.


Κατόπιν έβαψε έναν τοίχο της κουζίνας με χρώμα για μαυροπίνακα και αμέσως άλλαξε το ύφος της κουζίνας.


Μετά πρόσθεσε χρώμα στους πάγκους τοποθετώντας επιλεκτικά αντικείμενα όπως κάδρα ή ένα ωραίο σερβίτσιο τσαγιού.


Στο παράθυρο της κουζίνας έβαλε μια συλλογή από μικρά πράγματα που δίνουν στιλ.


Πάνω στο τραπέζι της έβαλε έναν παλιό χάλκινο δίσκο με ένα βάζο λουλούδια και μερικά μικρά διακοσμητικά.


Τοποθέτησε στην κουζίνα ένα κινητό τρόλει στο οποίο έβαλε δύο βίνταζ κασόνια για να οργανώσει τα πράγματά της.

Οι διαφορές είναι εμφανείς!

Read More

And More