Διακόσμηση: Ποιο χρώμα σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου;

Σε παλιότερο post σου είχαμε αναλύσει το πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ανάλογα με το ζώδιό σου (δες εδώ το θέμα). Τώρα θα σου αναλύσουμε ποιο χρώμα ταιριάζει σε κάθε ζώδιο που αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά του και του ταιριάζει διακοσμητικά! Έτσι θα έχεις έναν καλό οδηγό για το πώς να διακοσμείς το σπίτι σου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σου!

Τι χρώμα ταιριάζει στους αποφασιστικούς Κριούς, στους ευαίσθητους Ιχθύες ή στους κοινωνικούς Τοξότες όπως τα προτείνει το αμερικανικό Elle Decor; Υπήρξαν ανατροπές αλλά και προβλέψιμα χρώματα και όλα είναι συγκεντρωμένα παρακάτω! Δες ποιο χρώμα σου ταιριάζει!


Το ροζ είναι το χρώμα του Κριού! Ναι, το ροζ! Και όχι, δεν είναι ένα κοριτσίστικο χρώμα αλλά ένα τολμηρό και δυναμικό χρώμα όπως ακριβώς και οι Κριοί που θέλουν να κάνουν εντύπωση και να προβάλουν το δυναμισμό τους!


Το μαύρο είναι το χρώμα του Ταύρου. Και αυτό γιατί ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που αγαπάει τις υλικές απολαύσεις και την πολυτέλεια ενώ παράλληλα διαθέτει πολύ πείσμα. Το μαύρο είναι το κατεξοχήν χρώμα της πολυτέλειας που συναντάμε στη διακόσμηση και στις τάσεις της!


Αν είσαι Δίδυμος, τότε το κίτρινο είναι το χρώμα σου! Είναι χαρούμενο, αισιόδοξο, πρωτότυπο, προκαλεί διττά συναισθήματα ακριβώς όπως και η προσωπικότητα ενός Διδύμου! Επιπλέον δεν είναι καθόλου βαρετό αλλά και αρκετά ευέλικτο!


Το παλ μπλε είναι το χρώμα του χαμηλών τόνων Καρκίνου, που έχει ευαισθησίες και είναι δημιουργικός αλλά χωρίς υπερβολές.


Ο εργασιομανής και δυναμικός Λέοντας χρειάζεται το μωβ στη ζωή του γιατί του αρέσει το… δράμα αλλά και να κάνει αισθητή την παρουσία του και την άποψή του!


Το κρεμ χρώμα είναι το ιδανικό για τον “ψείρα” Παρθένο που είναι ίσως ο μόνος του ζωδιακού κύκλου που μπορεί να ξεχωρίσει τις 40 αποχρώσεις του λευκού. Η ουδέτερη αυτή απόχρωση τον βοηθάει και σε πρακτικά ζητήματα αλλά και ηρεμεί την ανήσυχη φύση του.


Το χρώμα της αρμονίας, το πράσινο, ταιριάζει στο Ζυγό που ισορροπεί ανάμεσα στη μαλακή και την σκληρή πλευρά της προσωπικότητάς του αλλά ξέρει να εκτιμά και την ομορφιά!


Ο παθιασμένος Σκορπιός δεν μπορεί παρά να ταυτιστεί με το κόκκινο, το χρώμα του πάθους και στη διακόσμηση!


Το σοκολατί είναι το χρώμα που ταιριάζει στον κοινωνικό Τοξότη που επειδή έχει πολλή ενέργεια χρειάζεται πού και πού να ηρεμεί!


Ένα διαχρονικό χρώμα όπως το γκρι ταιριάζει στον πειθαρχημένο και προγραμματισμένο Αιγόκερω, που ξέρει από σκληρή δουλειά αλλά θέλει να κάνει και μακροπρόθεσμα πλάνα. Το γκρι λοιπόν είναι πάντα της μόδας!


Η ριζοσπάστης,α νεξάρτητος και απείθαρχος Υδροχόος δεν θα μπορούσε παρά να βρει καταφύγιο σε ένα έντονο χρώμα όπως το πορτοκαλί. Είναι μοναδικό, ασυνήθιστο και ecclectic, όπως ακριβώς και οι Υδροχόοι!


Ο ευαίσθητος, συμπονετικός και ονειροπόλος Ιχθύς βρίσκει καταφύγιο στους τόνους του σκούρου μπλε (άλλωστε ζώδιο του νερού δεν είναι;) για να ηρεμήσει αλλά και να δημιουργήσει!

Read More

And More