Διακόσμηση Χειμώνας 2017: Ιδέες και προτάσεις διακόσμησης για το τζάκι σου!

Καθώς το κρύο απλώνει το πέπλο του, ο νους πάει πάντα στο τζάκι για να ζεσταθούμε! Εάν υπάρχει σε ένα σπίτι γίνεται σημείο αναφοράς τους χειμερινούς μήνες. Το τζάκι είναι μια πολύ ιδιαίτερη γωνιά του σπιτιού που δημιουργεί ένα ζεστό κλίμα και συγκεντρώνει γύρω του όλη την οικογένεια, τους φίλους.
Στη χειμερινή διακόσμηση το τζάκι είναι πρωταγωνιστής! Εάν έχεις τζάκι θα βρεις υπέροχες ιδέες για το χώρο γύρω από αυτό. Εάν δεν έχεις, τότε μπορείς να ονειρευτείς ένα!


Το πέτρινο τζάκι (αριστερά) δίνει περιθώριο για να κάνεις συνδυασμούς και να επιλέξεις στιλ όπως το floral, το country και φυσικά σε ανοιχτά χρώματα για να φωτίσεις ακόμα περισσότερο το χώρο σου. Εάν από την άλλη θέλεις παστέλ τόνους στο σαλόνι σου να πλαισιώσουν ένα λευκό μαρμάρινο τζάκι τότε η πρόταση δεξιά αρμόζει ακόμα και σε βασιλιάδες! Δώσε έμφαση στις πολυθρόνες τύπου Λουδοβίκου 15ου σε ένα μεταλλικό τραπεζάκι μέσης και μεγάλα επιτραπέζια φωτιστικά.


Το τζάκι δεν είναι απαραίτητο να παραπέμπει στο… παλιό! Πολλά μοντέρνα σπίτια ενσωματώνουν ένα τζάκι στο σαλόνι τους. Το παν έγκειται στη συνολική διακόσμηση! Εδώ βλέπεις δύο ενδιαφέρουσε προτάσεις που συνδυάζουν το τζάκι ακόμη και με ζεβρέ τραπεζάκι (δεξιά).


Τζάκι στην κουζίνα; Και όμως, αν η κουζίνα είναι η “καρδιά” του σπιτού ένα ηλεκτρικό τζάκι είναι μια θεαματικη πρόταση θερμανσης και διακόσμησης!


Η πιο hot τάση για το τζάκι είναι ο καθρέφτης πάνω από αυτό εάν είναι παραδοσιακό.


Τα μοντέρνα τζάκια δίνουν περιθώριο για πολλές επιλογές και μοντέρνα διακόσμηση στο χώρο, ως επί το πλείστον μινιμαλιστική.


Η μοντέρνα εκδοχή του τζακιού είναι αυτή!


Το τζάκι είναι ένα πολύ καλό “πεδίο” διακοσμητικών πειραμάτων, από το πώς θα το διακοσμήσεις μέχρι το πόσο περίτεχνο είναι το περίβλημά του!

Read More

And More