Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.04.2016 | 13:46
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

Διακόσμηση μπάνιου: 15 τρόποι να βάλεις χρώμα!

Διακόσμηση μπάνιου: 15 τρόποι να βάλεις χρώμα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το μπάνιο είναι ένας ιδιαίτερα προσωπικός χώρος. Μικρό ή μεγάλο, με ή χωρίς παράθυρο, κάποια ακόμη και χωρίς μπανιέρα αλλά με ντουζιέρα, το μπάνιο είναι ένα σημείο του σπιτιού που ή του δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία ή το αφήνουμε... στην τύχη του! Ένα μεγάλο ζήτημα για το μπάνιο σου είναι αυτό του χρώματος. Συνήθως τα μπάνια είναι μονοχρωματικά γιατί αυτοπεριοριζόμαστε εξαιτίας των ειδών υγιεινής που επίσης συνήθως είναι λευκά.
Και όμως, είναι ένας χώρος που μπορούμε να πειραματιστούμε ακόμη και αν δεν θέλουμε να κάνουμε ριζικές αλλαγές! Βάλε χρώμα στο μπάνιο σου με πολλούς τρόπους και σου έχουμε 15 από αυτούς που είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο!


Αν δεν θέλεις να βάψεις τοίχους ή να επενδύσεις σε πλακάκια, ένα μονοχρωματικό μπάνιο δες πώς αλλάζει μόνο με την προσθήκη ζωηρόχρωμων αξεσουάρ όπως οι πετσέτες.


Σε αυτό το μπάνιο το βάθος ενός ντουλαπιού και το περίγραμμα του καθρέφτη βάφτηκαν με έντονο χρώμα για να δημιουργηθεί αντίθεση!


Παλ πράσινα ντουλάπια και περίγραμμα καθρέφτη για ένα παλ μαρμάρινο μπάνιο!Βάψε έναν τοίχο σε έντονο χρώμα για να κάνει αντίθεση με τον απέναντι!


Το ταβάνι και η μπανιέρα βάφτηκαν σε φυστικί απόχρωση ως.. απάντηση στο κατάλευκο μπάνιο!


Παίξε με το μπλε και το πράσινο σε ισόποσες δόσεις!Μια εξίσου ακίνδυνη αλλαγή με χρώμα είναι να βάλεις ένα καταπράσινο φυτό στο μπάνιο σου!


Ακίνδυνη αλλαγή είναι και το κίτρινο σκαμπό σε αυτό το μονοχρωματικό μπάνιο.


Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, όπως το χαλί, η επιφάνεια του ντουλαπιού, το εξωτερικό της μπανιέρας και τα αξεσουάρ.Αυτά τα γαλάζια πλακάκια δίνουν το απαραίτητο χρώμα σε αυτό το μπάνιο.


Ο συνδυασμός του γαλάζιου τοίχου ταιριάζει απόλυτα με το ξύλινο πάτωμα.


Τα κίτρινα πλακάκια σε συγκεκριμένα σημεία κάνουν τη διαφορά σε αυτό το μπάνιο.


Πολύ έξυπνη η ιδέα να βαφτεί το περίγραμμα του νιπτήρα για να δώσει χρώμα στο μπάνιο!


Αυτό το υπέροχο μόροκαν στιλ θέλει τόλμη!


Η μονοχρωμία του ξύλου "σπάει" χάρη σε αυτά τα πλακάκια που θυμίζουν φολίδες ψαριού!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 11:05

Top 10