Έξυπνοι τρόποι να αποθηκεύεις τα παπούτσια και τις τσάντες σου!

Τσάντες και παπούτσια είναι τα απόλυτα γυναικεία φετίχ! Όταν όμως συσσωρεύονται τότε γίνονται το απόλυτο… παζλ για το πού να τα βάλεις ώστε να είναι τακτοποιημένα και να ξέρεις πάντα τι έχεις! Ειδικά εάν το σπίτι σου δεν έχει άπειρους αποθηκευτικούς χώρους τότε το παζλ γίνεται… άλυτο!
Με λίγο πρακτικό μυαλό όμως και καλή διαχείριση των χώρων σου μπορείς να αποθηκεύσεις παπούτσια και τσάντες ώστε να μην πελαγώνεις. Γι’ αυτό και μαζέψαμε 5+5 ιδέες για τσάντες και παπούτσια που θα σου φανούν χρήσιμες για να οργανώσεις καλύτερα το χώρο σου!

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Εκμεταλλεύσου τους “κούφιους” χώρους των επίπλων για να αποθηκεύσεις παπούτσια ή τσάντες όπως αυτό το σκαμπό ή και το κρεβάτι σου!


Φτιάξε κρεμαστάρια για παπούτσια διαμορφώνοντας μεταλλικές κρεμάστρες ώστε να κρεμάς τα παπούτσια σου μέσα στη ντουλάπα σου και να πιάνουν λιγότερο χώρο.


Φτιάξε ένα σταντ για τα παπούτσια που φοράς καθημερινά δίπλα στην εξώπορτα ώστε να είναι τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα.


Εκμεταλλεύσου μια εσοχή του τοίχου στο υπνοδωμάτιο για να φτιάξεις μια παπουτσοθήκη που θα σκεπάζεις με κουρτίνα.


Τοποθέτησε τα παπούτσια σου σε κουτιά που εξωτερικά θα έχεις κολλήσει μια φωτογραφία τους ώστε να ξέρεις πάντα τι έχεις μέσα και να μην ψάχνεις.

ΤΣΑΝΤΕΣ

Τοποθέτησε μια δοκό με γάντζους δίπλα ή μέσα στη ντουλάπα σου ώστε να κρεμάς τις τσάντες σου.


Για τις μικρές τσάντες μπορείς να τοποθετήσεις ένα γάτζο στην οροφή της ντουλάπας σου.


Οι τσάντες φάκελοι αποθηκεύονται εύκολα χάρη σε ένα τέτοιο μεταλλικό σύστημα.


Εκμεταλλεύσου το πίσω μέρος της πόρτας του υπνοδωματίου σου για να κρεμάσεις τις τσάντες σου.


Βάλε μια κρεμάστρα στο πλάι μιας συρταριέρας ή σε μια πόρτα για να κρεμάς τις τσάντες που χρησιμοποιείς πιο πολύ.

Read More

And More