INDUSTRIAL STYLE: Πώς να το φέρεις στο χώρο σου!

Το industrial style είναι νεανικό και ενδιαφέρον και δίνει έμφαση στα ακατέργαστα υλικά. Θυμίζει λίγο βιομηχανική ζώνη, εξού και το όνομά του και πραγματικά μπορεί να μεταμορφώσει ένα χώρο με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Τα τούβλα, το εκτεθειμένο μπετόν, οι γυμνές σωληνώσεις, τα ψηλά ταβάνια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του σε ό,τι αφορά τη δόμηση ενός χώρου ενώ τα μεταλλικά αντικείμενα είναι μέρος αυτού του στιλ.

Δες τις φωτογραφίες και πάρε ιδέες πώς να το φέρεις στο σπίτι σου!


Ακατέργαστα υλικά που να μοιάζουν… “βρώμικα” είναι το βασικό συστατικό του industrial style, όπως τα τούβλα που φαίνονται και το γκρι στους τοίχους. Ένα μοντέρνο φωτιστικό και είδη στις αποχρώσεις του μπλε συμπληρώνουν την εικόνα.


Το industrial style στο μπάνιο σου μεταφράζεται σε σωληνώσεις χαλκού που είναι εξωτερικές και φανερές στο μάτι αλλά και μικρά πλακάκια στους τοίχους.


Παρατήρησε πόση διαφορά και στιλ δίνει αυτό το πεπαλαιωμένο κεφαλάρι σε αυτό το κρεβάτι αλλά και τα διακοσμητικά γράμματα που θα μπορούσαν και να φωτίζονται.


Ένα industrial γραφείο θυμίζει πολύ τη δεκαετία του 50. Επιπλα με πολλά συρταράκια και μπαούλα!


Μια industrial κουζίνα έχει μεγάλες ποσότητες inox επιφανειών!


Αυτή η τραπεζαρία είναι μοναδική! Καλοριφέρ στο τοίχο με γκρι σωληνώσεις, μια παλιά παλέτα ως κάβα, καναπές-ντιβάνι και ένα μεγάλο τραπέζι.


Ένα μοντέρνο σαλόνι μπορεί να γίνει.. industrial χάρη στο τραπεζάκι του από ακατέργαστο ξύλο!


Πέρα από το μοναδικό μεταλλικό ουρανό αυτού του κρεβατιού, η τεχνοτροπία στον τοίχο με τα τούβλα δίνει όλο το στιλ!

Read More

And More