Φτιάξε μόνη σου έξυπνα διακοσμητικά! Δες τι σού προτείνουμε!

Διακοσμητικά χειροποίητα. Ναι, γίνεται! Σου φέρνουμε ιδέες από τον υπέροχο κόσμο του DIY! Με λίγη φαντασία μπορείς να κάνεις θαύματα και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις με τα χεράκια σου!
Για το σαλόνι σου, την κρεβατοκάμαρα, αναζητήσαμε και σου φέρνουμε μερικές απίθανες αλλά εύκολες ιδέες που μπορείς να κάνεις μόνη σου!
Βελτίωσε τη ζωή σου αλλά και το περιβάλλον που ζεις χωρίς να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Θέλει φαντασία και τρόπο όχι κόπο!

/
Χρωμάτισε τις μαξιλαροθήκες σου! Αγόρασε ανεξίτηλα χρώματα για υφάσματα και ζωγράφισε χαρούμενα σχέδια πάνω στις λευκές ή μονόχρωμες μαξιλαροθήκες σου!

/
Ένας μεταλλικός δίσκος μπορεί να γίνει πίνακας ανακοινώσεων με μαγνητάκια!

/
Φτιάξε μόνη σου ψεύτικα λουλούδια από εφημερίδα και χρώμα!

/
Τι καλύτερο! Ομοιόμορφα κάδρα με εκτυπώσεις από λεξικά κομμένες λοξά!

/
Άλλαξε μορφή σε ένα κάδρο! Βάλε χαρτόνι και πάνω του κάνε ένα όμορφο κολλάζ με κάποιο ρητό από γράμματα πουθα έχεις κόψει ή σχεδιάσει από περιοδικά!

/
Τι μπορείς να κάνεις με ένα παλιό σεμέν; Βάλτο στη ράχη ενός μπολ και πέρασέ το με ειδική κόλλα. Μόλις στεγνώσει βγάλτο από το μπολ και έχεις φτιάξει ένα διακοσμητικό!

/
Παλιά κρυστάλλινες ή γυάλινες πιατέλες της μαμάς και της γιαγιάς; Με λίγη ακρυλική βαφή γίνονται κομμάτια τέχνης που μπορείς να κρεμάσεις στον τοίχο!

Read More

And More