Ξεβάφουν τα ρούχα σου στο πλυντήριο; Υπάρχει λύση!

Υπάρχει εκείνο το υπέροχο τραγουδάκι που ένας στίχος του πάει κάπως έτσι: “Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ”! Και είμαι σίγουρη ότι την έχεις πατήσει κι εσύ πολλές φορές αφού έβαλες κατά λάθος χρωματιστά με λευκά ή δεν ήξερες ότι ξεβάφουν και το αποτέλεσμα ήταν μια multi-coloured μπουγάδα που φυσικά σου είναι… άχρηστη!
Αλλά ακόμη και αν δεν σου έχει συμβεί αυτό, σίγουρα θα έχεις αγανακτήσει γιατί κάθε φορά που πας να βάλεις πλυντήριο θα πρέπει να ξεχωρίσεις τα ρούχα ενώ ταυτόχρονα θα χρειαστεί να βάζεις μικρές πλύσεις, κάτι που σου κοστίζει σε χρόνο και χρήμα!
Για όλες αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μια πολύ απλή λύση: η χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher®! Προστατεύει τις πλύσεις σου και σου εξοικονομεί χρόνο και χρήματα επιτρέποντας τις πλύσεις ανάμεικτων χρωμάτων!

Τι ακριβώς κάνει μια χρωμοπαγίδα;

Τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση. Επιπλέον, ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολληθούν στα ρούχα σου κάνοντάς τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του κάθε φύλλο της χρωμοπαγίδας® K2r®Colour Catcher® δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και την βρωμιά κατά την διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία.

Πώς χρησιμοποιώ μια χρωμοπαγίδα;
Τα βήματα είναι τόσο απλά που δεν χρειάζεται καν σκέψη!

1. Τοποθέτησε το φύλλο ή τα φύλλα της χρωμοπαγίδας® K2r®Colour Catcher® μέσα στον κάδο του πλυντηρίου πριν τα ρούχα.
2. Πρόσθεσε τα ρούχα και το απορρυπαντικό και ξεκίνησε την πλύση ως συνήθως.
3. Αφαίρεσε το φύλλο/τα φύλλα αμέσως μετά την πλύση.

Ποια χρωμοπαγίδα να πάρω;

H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι και για το πλυντήριο και για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα. Επίσης είναι ασφαλής και για το στεγνωτήριο. H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® της εταιρείας Henkel Hellas διατίθεται σε συσκευασίες των 15 φύλλων και των 30. Επιπλέον η γκάμα συμπληρώνεται από 4 ακόμη προϊόντα τα οποία αντιστοιχούν σε μικτές και λευκές πλύσεις. Διάβασε ποια σου ταιριάζει!

Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher Intense σε συσκευασία 10 φύλλων, για μικτές πλύσεις η οποία είναι υπεραπορροφητική για πολύ έντονα χρώματα, προστατεύοντας από έντονους αποχρωματισμούς.

-K2r®Intensive White
σε συσκευασία 10 φύλλων, το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει το γάριασμα.

-Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων, το οποίο είναι για μικτές πλύσεις και αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.

-K2r®Intensive White + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων, το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.

Read More

And More