Κάν’ το μόνη σου: Δες τι μπορείς να φτιάξεις με κλωστή και ψαλίδι!

Σε παλαιότερο post σου είχαμε δείξει πώς να κάνεις κρόσσια για να διακοσμήσεις ένα μαξιλάρι! Αυτή τη φορά θα σου δείξουμε μια παραλλαγή με άλλου είδους κλωστή για να φτιάξεις κρόσσια που μπορείς να βάλεις για να διακοσμήσεις ένα σουπλά, να αντικαταστήσεις τα φθαρμένα σε μια πετσέτα ή να διακοσμήσεις τις πετσέτες του φαγητού. Είναι μια πανεύκολη κατασκευή με ελάχιστα βήματα και μόνο ένα υλικό που μπορεί να σου δώσει λύση για να μην πετάξεις π.χ. ένα παλιό σουπλά ή μια παλιά πετσέτα! Παρακάτω θα δεις τα απλά βήματα!

ΤΑ ΥΛΙΚΑ

Θα χρειαστείς ένα απλό ψαλίδι και κλωστή για κέντημα σε όποιο χρώμα θέλεις.

/

ΒΗΜΑ 2
/
Χωρίς να χαλάσεις το δέσιμο του μασουριού κόψε δύο κομμάτια κλωστής περίπου 10 εκατοστών το καθένα. Με το ένα, δέσε το μασούρι στη μέση, κάνοντας κόμπο, χωρίς να κόψεις ό,τι περισσεύει.

ΒΗΜΑ 3
/
Δίπλωσε το μασούρι στη μέση και μισό δάχτυλο από την κορυφή δέσε το με το άλλο κομμάτι κλωστής που έχεις κρατήσει. Με το ψαλίδι κόψε κάτω κάτω την κλωστή εκεί που είναι ενωμένη και το κρόσσι σού είναι έτοιμο.

Τι μπορείς να κάνεις;
/
Φτιάξε κρόσσια σε διάφορα χρώματα και διακόσμησε με αυτά μια πετσέτα ώστε να τη μετατρέψεις σε σουπλά ή διακόσμησε μια κουρτίνα ή και τις πετσέτες της κουζίνας σου!

/

Read More

And More