Μπάνιο: Γίνε master της οργάνωσης! Δες πώς!

Ποιος είπε ότι το μπάνιο σου πρέπει να είναι μονίμως ακατάστατο και να μην ξέρεις πού έχεις τι αλλά και τα πράγματα να πιάνουν περισσότερο χώρο επειδή είναι πεταμένα εδώ κι εκεί; Επίσης ποιος είπε ότι κάτω από το νιπτήρα ο χώρος πρέπει να μένει ανεκμετάλλευτος; Τι λύσεις υπάρχουν για να οργανώσεις τα πράγματα στο μπάνιο σου είτε είναι λίγα είτε πολλά; Τι γίνεται με τα συρτάρια;
Υπομονή! Έχουμε τις απαντήσεις και τις προτάσεις για να γίνεις master στην οργάνωση και του μπάνιου. Και πίστεψέ με δεν χρειάζεσαι πολλά και ακριβά.


Αν έχεις ντουλάπι μπάνιου πάνω στο νιπτήρα ιδού πώς πρέπει να το οργανώσεις. Χρειάζεσαι κουτιά με ετικέτες όπου θα βάλεις τα αντικείμενα ανάλογα με την κατηγορία τους ώστε να δώσεις και χρώμα στο ντουλάπι σου αλλά και θα μπορείς να τα βγάζεις εύκολα για να καθαρίσεις τα ράφια.

Αν έχεις ντουλάπι κάτω από το νιπτήρα και θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο χρησιμοποίησε σχαρίτσες πάνω στις οποίες θα πατάνε τα κουτιά και από κάτω μπορείς να βάζεις και άλλα αντικείμενα.


Είναι πολύ σημαντικό να οργανώσεις τα συρτάρια σου με διαχωριστικά και θήκες γιατί εκεί συνήθως χάνει η μάνα το παιδί. Έτσι εξοικονομείς χώρο και χρόνο από το ψάξιμο.


Εκμεταλλεύσου τις πόρτες από τα ντουλάπια. Βάλε μικρά ράφια στα οποία μπορείς να βάλεις και αυτοκόλλητα για να ξέρεις πάντα πού πάει τι!


Το ντουλάπι κάτω από το νιπτήρα οργάνωσέ το χρησιμοποιώντας κουτιά αποθήκευσης. Ένα άλλο κόλπο είναι ακριβώς κάτω από το νιπτήρα να δημιουργήσεις ένα ντουλαπάκι για να βάζεις αντικείμενα όπως το πιστολάκι.


Τα συρόμενα ράφια σε βοηθούν να βγάζεις έξω ό,τι χρειάζεσαι χωρίς να ψάχνεις στο βάθος. Μπορείς ακόμη και να βάλεις δύο μικρά φωτάκια για να μη χάνεσαι!


Για να οργανωθείς στην εντέλεια αφιέρωσε μια μέρα και βγάλε έξω όλα τα αντικείμενα του μπάνιου σου. Οργάνωσέ τα ανά κατηγορίες και μετά υπολόγισε πόσα και τι είδους κουτιά χρειάζεσαι.

Read More

And More