Οι πιο τρελές και χρωματιστές ιδέες για ένα ξεχωριστό μπαλκόνι!

Τι προστάζει η εποχή; Μπαλκόνι, ποτάκια, δροσιά, καλή παρέα και ειδικά τα βράδια! Το μπαλκόνι σου γίνεται focal point του σπιτιού και για σένα που θέλεις να ξεχωρίζεις πάντα υπάρχει τρόπος! Χρώματα, αξεσουάρ, πολλή φαντασία και ανατροπές είναι η “συνταγή”!
Θέλεις ένα διαφορετικό μπαλκόνι, αυλή, αίθριο; Για ρίξε μια ματιά σε αυτές τις διακοσμητικές ιδέες που μπορεί να τις βρεις από τρελές, παράξενες έως και χαρούμενες και πρωτότυπες!


Κουρτίνα στο εξωτερικό της πόρτας, χρωματιστές σιδερένιες καρέκλες, παλιά πλακάκια, αλλά και μια μοναδική σειρά από λαμπάκια στον τοίχο συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό!


Κρεμαστό τραπέζι και δύο παγκάκια κάνουν ένα σκηνικό μπαλκονιού που δεν θα βρεις πουθενά!


Αυτή η ιδέα θα μπορούσε να λέγεται “βγάλε το σαλόνι σου έξω”! Ένα έργο τέχνης σε έναν διαχωριστικό τοίχο, πολυθρόνα, τραπεζάκι με φωτιστικό και ιδού!


Βάψε τον τοίχο σου με ασπρόμαυρες ρίγες, φύτεψε μερικές φτέρες και πάρε μια αναπαυτική πλεκτή πολυθρόνα και έχεις μια μοντέρνα ιδέα!


Τι χρειάζεσαι γι’ αυτό το μπαλκόνι; Βάψε τον τοίχο σου στο πιο τρελό χρώμα, πάρε μια μεταμοντέρνα πολυθρόνα και ένα έθνικ τραπεζάκι και έχεις ένα μοναδικό μπαλκόνι!


Το μαροκινό στιλ θέλει μεγάλες μαξιλάρες στον τοίχο και στο πάτωμα μερικά εξωτικά φυτά!


Ποτέ δεν χρειάστηκαν τόσο λίγα αντικείμενα για να αλλάξει όψη ένας χώρος: δύο πολυθρόνες σε έντονο χρώμα και ακόμα και το σκοινί για το άπλωμα των ρούχων είναι μέρος του ντεκόρ!

Read More

And More