Πάρε την καθαριότητα… στα χέρια σου!

Extreme ή όχι καταστάσεις βρωμιάς πρέπει να δράσεις με τα κατάλληλα εργαλεία! Οκ, ξέρω ότι οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι και το καλύτερό σου. Όλες βαριόμαστε. Η καθαριότητα όμως είναι απαραίτητη και σαφώς επηρεάζει και την ψυχολογία μας. Το καθαρό σπίτι σε κάνει να απολαμβάνεις τη ζωή με άλλον αέρα!
Για να κάνεις λοιπόν τα δύσκολα εύκολα, το μυστικό βρίσκεται στο στιλ. Τα σύνεργα που χρησιμοποιείς δηλαδή να έχουν αυτό το “κάτι”. Χρώμα ας πούμε. Επιπλέον πρέπει τα εργαλεία σου να σε ξεκουράζουν, να σου εξοικονομούν χρόνο και να αντέχουν ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις!

Ζητάς πολλά; Όχι! Τα προϊόντα Scotch-Brite™ σε σκέφτηκαν και ιδού ποια θα γίνουν τα αγαπημένα σου εργαλεία στο σπίτι!

1. Πρώτον βάλε τα σωστά γάντια!
Δεν κάνεις καμία δουλειά εντός και εκτός σπιτιού εάν δεν φοράς γάντια γιατί όπως θα ξέρεις τα απορρυπαντικά και το χώμα κάνουν κακό στα χέρια σου!

Τα Προϊόντα Scotch-Brite™ έχουν για σένα γάντια με άρωμα λεμόνι, ειδικά για την κουζίνα, για τις δουλειές του σπιτιού αλλά και με ενισχυμένη επένδυση για τις δουλειές στη βεράντα ή τον κήπο!


2. Αντιμετώπισε κάθε λεκέ στα σκεύη όσο… Εxtreme κι αν είναι!

Tα ξεραμένα λίπη σε ταψιά, κατσαρόλες και σχάρες, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο σε κάθε κουζίνα! Όσο πιο λερωμένα είναι τα σκεύη σου τόση περισσότερη ώρα και ενέργεια απαιτούν. Αυτό σε κάνει να μη θέλεις καν να μαγειρέψεις ξέροντας πόση ώρα θα “φας” πλένοντας μέχρι να φύγουν οι λεκέδες. Τώρα όμως έχεις το κατάλληλο “εργαλείο”, το σφουγγαράκι Scotch-Brite™ Extreme!

Mε εξαιρετικά δυνατό συρματάκι που καθαρίζει ακόμα και τα καμένα λίπη εύκολα και αποτελεσματικά. Έχει μεγάλη διάρκεια και είναι ιδανικό για κατσαρόλες, τηγάνια, σχάρες και ταψιά. Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα, δεν χρειάζεται επίμονο μούλιασμα. EXTREME με την extreme βρωμιά, για να σε διευκολύνει και για να σουαφήνει χρόνο να χαρείς τη μέρα σου με τους αγαπημένους σου!

Φυσικά τα προϊόντα Scotch-Brite™ σου φέρνουν μια πλήρη γκάμα από σφουγγάρια για κάθε δουλειά εντός ή εκτός κουζίνας! Το κλασικό πράσινο για τα πιάτα σου, το μπλε όταν έχεις να πλύνεις πυρίμαχα σκεύη και δεν θέλεις να χαράξουν και το ειδικό για grill, ιδανικό για σκληρή χρήση και κολλημένα λίπη, με σχήμα κατάλληλο για να προστατεύει τα δάκτυλά σου!


Αλλά ποτέ μα ποτέ μην πάρεις το σφουγγαράκι της κουζίνας για να πας να καθαρίσεις το μπάνιο όταν ξέρεις πως όταν ξέρεις πως τα προϊόντα Scotch-Brite™ έχουν το ιδανικό ροζ για τα πλακάκια και το νιπτήρα, αλλά και τη μαγική “γόμα” super cleaner που καθαρίζει χωρίς σαπούνι τοίχους, πατώματα και πλακάκια! Επίσης, το πράσινο σφουγγάρι με αντιβακτηριδιακή προστασία στο σπόγγο έχει ειδική σύνθεση που εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων στο εσωτερικό του και σε βοηθάει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!


3. Πιάσε σκούπα και φαράσι!

Η σκόνη είναι ο χειρότερος εχθρός της καθαριότητας αλλά και της υγείας σου. Έβαλες τα χρωματιστά γάντια σου και η επόμενη κίνησή σου είναι η σκούπα και το φαράσι για να μαζέψεις κάθε κόκκο σκόνης από το σπίτι σου και χωρίς ηλεκτρική για περισσότερη οικονομία χάρη στις σκούπες Scotch-Brite™ που καθαρίζουν σε βάθος ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία από τρίχες, σκόνες και άλλα παρόμοια σκουπίδια. Με αντιστατική δράση και εργονομικό, πρακτικό σχήμα ώστε να είναι εύκολες στη χρήση.

Και φυσικά έχουν το τέλειο στιλ αρκεί να κοιτάξεις τα υπέροχα χρώματα που έχουν τα κοντάρια για τη σκούπα που θα διαλέξεις!

4. Αγάπησε τις μικροΐνες!
Θέλεις η δουλειά σου να γίνεται αποτελεσματικά, να φεύγει η σκόνη, να μη μένει υγρασία στο πάτωμα και να κρατάς στα χέρια σου την καλύτερη σφουγγαρίστρα για το καθημερινό σου σφουγγάρισμα; Μια σφουγγαρίστρα με μικροΐνες είναι αυτό που πρέπει να έχεις στη “φαρέτρα” σου διότι όχι μόνο είναι έξτρα απορροφητική όταν σφουγγαρίζει, αλλά και όταν είναι στεγνή ξεσκονίζει και μαζεύει τη σκόνη!

Και δεν πρέπει να ξεχνάς ότι για έχεις στιλ δεν πρέπει να καταπονείς τον εαυτό σου για αυτό μαζί με τη σφουγγαρίστρα σου χρειάζεσαι έναν εργονομικό κουβά που θα σε βοηθάει!

Η σφουγγαρίστρα σου πρέπει ούτως ή άλλως να είναι ανθεκτική και να τα βγάζει πέρα στις δύσκολες βρωμιές αλλά πρέπει και να διαφέρει και οι σφουγγαρίστρες Scotch-Brite™ ξεχωρίζουν από μακριά. Είτε για το παρκέ, τους υπόλοιπους εσωτερικούς χώρους, είτε για τους εξωτερικούς, τα προϊόντα Scotch-Brite™ έχουν τη λύση!

5. Το πανί είναι σαν το μαντηλάκι σου!
Κάθε σωστή και στιλάτη κυρία έχει το μαντηλάκι της! Το πανί για την καθαριότητα του σπιτιού σου είναι σαν το μαντηλάκι σου! Το έχεις παντού μέσα στο σπίτι και διορθώνεις όλες τις βρώμικες ατέλειες!


6. Το απόλυτο στιλ είναι να μη μυρίζουν οι σακούλες σου!
Δεν έχω χειρότερο από το να θέλω να μαζέψω τα σκουπίδια μου στο κάδο και οι σακούλες μου και να μην είναι αντοχής αλλά και να μυρίζουν άσχημα! Θέλω οι σακούλες μου να είναι όπως οι Scotch-Brite™, ανθεκτικές και αρωματικές!

Ακολούθησε κι εσύ τα προϊόντα Scotch-Brite™ στη σελίδα τους στο Facebook για συμβουλές και πολλές εκπλήξεις!

Read More

And More