SMEG feat. Dolce & Gabbana: Σισιλιάνικο design για την κουζίνα σου δια χειρός… Domenico και Stefano!

Μόλις περίπου ένα χρόνο πριν, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana κατάφερε να “κλέψει” τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας 100 designer’ s ψυγεία σε συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών SMEG κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης επίπλου “Salone del Mobile” στο Μιλάνο. Τώρα ήρθε η στιγμή το κορυφαίο σχεδιαστικό δίδυμο της Ιταλίας να κάνει ένα δυναμικό comeback στο χώρο του interior design και μάλιστα για άλλη μια φορά στο πιο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού, την κουζίνα! Για άλλη μια φορά, λοιπόν, οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana συνεργάζονται με τη SMEG και λανσάρουν τη συλλογή “Sicily Is My Love” που αποτελείται από μικρές ηλεκτρικές συσκευές για την κουζίνα! Η σειρά που θα κυκλοφορήσει επίσημα τον ερχόμενο Οκτώβριο έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό και τους interior designers με την παιχνιδιάρικη εμφάνιση και τα διαφορετικά patterns που την κοσμούν.

Εμπνευσμένα από τη Σικελία, οι συσκευές που απαρτίζονται από καφετιέρα, σταθερό μίξερ, φρυγανιέρα, λεμονοστύφτη, αποχυμωτή, μπλέντερ και βραστήρα είναι διακοσμημένες με όλα τα βασικά μοτίβα που συναντά κανείς τη νότια Ιταλία! Τα ευφάνταστα σχέδια και οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις τους περιλαμβάνουν ανάμεσα στα floral patterns συμβολισμούς του τόπου, από κεράσια, φύλλα λεμονιού και αγριολούλουδα, μέχρι την Αίτνα και τους δωρικούς κίονες! Μάλιστα, βλέποντας τα οικιακά αντικείμενα, είναι δύσκολο να μην σκεφτείς τα catwalks των δύο επιτυχημένων fashion designers!

Παρακάτω μπορείς να πάρεις μια γεύση από τις δημιουργίες των Dolce & Gabbana, περιμένοντας να ανακοινωθεί η επίσημη διάθεση στο κοινό!

Read More

And More