Tα 10 πιο stylish και αναπαυτικά κρεβάτια… σε μισή τιμή!

Κι όμως! Ναι… Σου έχουμε την πιο φανταστική προσφορά. Μέχρι το τέλος του 2017 μπορείς να αποκτήσεις το κρεβάτι των ονείρων σου από την εταιρία επίπλων GAND με 50% έκπτωση!!!

Ξέρεις πολύ καλά πως ο πιο “δικός” σου χώρος μέσα στο σπίτι θα είναι πάντοτε το υπνοδωμάτιό σου! Εκεί μπορείς να αποσυρθείς και να χαλαρώσεις στα φίνα σεντόνια σου, να ξαπλώσεις στα αφράτα και φιλόξενα μαξιλάρια σου και να απολαύσεις έστω και λίγες ώρες μακριά από ό,τι σε βαραίνει στην καθημερινότητά σου! Κατά κάποιο τρόπο, δηλαδή, το υπνοδωμάτιό σου είναι το προσωπικό σου… καταφύγιο! Και ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε υπνοδωμάτιο; Το κρεβάτι φυσικά, αφού όσες διακοσμητικές πινελιές κι αν προσθέσεις στο χώρο, όσο κι αν “παίξεις” με τις χαλαρωτικές αποχρώσεις και όσο κι αν επενδύσεις στα καλά υφάσματα, αν το κρεβάτι σου δεν είναι ικανό να σου προσφέρει ξεκούραση, αλλά και να σε ενθουσιάσει με τη σχεδιαστική γραμμή του, τότε τίποτα άλλο δεν θα το καταφέρει!

Γι’ αυτό και έχει έρθει η στιγμή να επενδύσεις σε ένα κρεβάτι που θα κάνει πραγματικότητα όλα τα… όνειρά σου! Μία από τις πιο stylish και ταυτόχρονα χρηστικές επιλογές είναι διαχρονικά τα κρεβάτια που έχουν “ντυθεί” με ύφασμα κι αυτό γιατί πέρα από τον κομψό, αλλά και contemporary χαρακτήρα τους, είναι και πολύ λειτουργικά! Σκέψου πως ένα ειδικό αδιαβροχοποιημένο ύφασμα ή και faux δέρμα θα είναι πάντα βολικό, μιας και δεν θα κινδυνεύει από μικροατυχήματα, όπως ένας καφές που κατά λάθος χύθηκε στο δωμάτιο ή μερικές κηρομπογιές με τις οποίες το μικρό σου αποφάσισε να… φιλοτεχνήσει το κρεβάτι της μαμάς! Και φυσικά, μην ξεχνάς πως μια υφασμάτινη κρεβατοκάμαρα διαθέτει το απαραίτητο touch of elegance, δίνοντας στο χώρο την κομψότητα και την πολυτέλεια που χρειάζεται, ενώ την ίδια στιγμή σε προδιαθέτει για εκτεταμένο cocooning και ατελείωτη χαλάρωση!

Αφού, λοιπόν, είσαι έτοιμη να κάνεις το μεγάλο βήμα, επόμενος σταθμός είναι το κατάστημα της εταιρίας επίπλων GAND! Γιατί πέρα από την εξαιρετική τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό της που εγγυάται την απολαυστική χαλάρωσή σου, η GAND σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το επόμενο κρεβάτι σου σε τιμή που θα σε ξεσηκώσει! Μέχρι το τέλος της χρονιάς, μπορείς να επισκεφτείς το εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας στη Λεωφόρο Μαραθώνος 120Α στο Πικέρμι και να επιλέξεις ένα από τα 10 διπλά και επενδυμένα με ύφασμα κρεβάτια της GAND στη μισή τιμή! Και να είσαι βέβαιη πως είτε επιλέξεις τη minimal Ina, την εντυπωσιακή Fedra, την κλασική Αφροδίτη ή το σύγχρονο Flat και οποιαδήποτε άλλη από τις συνολικά 10 επιλογές, η ποιότητα των κρεβατιών της GAND είναι σίγουρη!

Δες παρακάτω τις κρεβατοκάμαρες της GAND και απόκτησε εκείνη που σου ταιριάζει, με έκπτωση 50%!

Διπλό κρεβάτι Ina από 1100€ τώρα 550€

Κρεβατοκάμαρα Fedra από 790€ τώρα 440€

Κρεβάτι Αφροδίτη από 1000€ τώρα 590€

Διπλό κρεβάτι Bongo από 890€ τώρα 450€

Κρεβατοκάμαρα Eri από 1500€ τώρα 750€

Κομψό κρεβάτι Flat από 1200€ τώρα 650€

Κρεβατοκάμαρα Mant από 900€ τώρα 450€

Κρεβάτι Lay από 1200€ τώρα 600€

Κρεβάτι Leon από 1200€ τώρα 600€

Κρεβατοκάμαρα Αφροδίτη από 1200€ τώρα 700€

Read More

And More