Τα vintage αντικείμενα της γιαγιάς που δεν πρέπει να πετάξεις!

Οι εποχές έρχονται και παρέρχονται αλλά κάποια αντικείμενα είναι και θα είναι συλλεκτικά! Γι’ αυτό εάν τα βρεις μπροστά σου μην τα αφήσεις να σου φύγουν! Είτε από τη γιαγιά είτε από τη μαμά σίγουρα θα έχεις κάποιο τέτοιο αντικείμενο! Συνήθως το σπίτι της γιαγιάς κρύβει “θησαυρούς” για τη διακόσμησή σου, όπως αυτούς που θα δεις παρακάτω…


Οι παλιές ταπετσαρίες είναι must ειδικά αυτές που έχουν θέμα λουλούδια, φυτά και είδη του ζωικού βασιλείου. Αν έχει φυλαγμένο η γιαγιά κάποιο ρολό ήρθε η ώρα να σου το δώσει!


Τα παρεξηγημένα πλεκτά σεμεδάκια μπορούν να γίνουν μέρος μιας μοντέρνας διακόσμησης ειδικά εάν τα κόψεις όπως στη φωτογραφία, γι’ αυτό μην τα υποτιμάς!


Οποιοδήποτε παλιό ρολόι της γιαγιάς είναι πρώτης τάξεως vintage αντικείμενο για τη δική σου διακόσμηση!

Οι κουρελούδες επίσης! Σε πολλά χρώματα και σχέδια αλλά και σε μοντέρνες εκδοχές μπορούν να έχουν μια θέση στο σπίτι σου!


Η κουνιστή πολυθρόνα της γιαγιάς επανεκτιμάται και παίρνει τη θέση που της αξίζει στο πάνθεον της μοντέρνας διακόσμησης!


Κάθε πλεκτή κουβέρτα που χει πλέξει η γιαγιά με τα χεράκια της είναι και vintage και must. Αλλά ακόμα κι αν η γιαγιά δεν έχει να σου δώσει τίποτα, θα βρεις μερικές σε μεγάλα καταστήματα με είδη σπιτιού!


Το παλιό μεταλλικό κρεβάτι της γιαγιάς δεν είναι απλά must είναι hot! Με ένα βαψιματάκι και τα κατάλληλα καλύματα γίνεται το πιο μοντέρνο κρεβάτι!


Ένα παλιό ραδιόφωνο ή μια παλιά τηλεόραση είναι must και αναντικατάστατα ως μέρος μια vintage διακόσμησης!


Παλιά ποτήρια και πιάτα ακόμη και αταίριαστα μπορούν να συνθέσουν ένα mix and match σερβίτσιο με συναισθηματική αξία!

Read More

And More