Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Μερικές ακόμη ιδέες για το μπαλκόνι σου!

Έχεις μπει για τα καλά στο mood στολισμού και σειρά έχει και το μπαλκόνι σου! Μικρό ή μεγάλο, το μπαλκόνι είναι η βιτρίνα του σπιτιού σου και η χριστουγεννιάτικη διακόσμησή του πρέπει να είναι αντάξια του εσωτερικού. Ήδη σου δείξαμε το part 1 του πώς να στολίσεις τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού και εδώ θα σου παρουσιάσουμε μερικές ακόμη μοναδικές ιδέες!
Συνήθως στα μπαλκόνια βλέπουμε τις μεγαλύτερες υπερβολές, με φορτωμένα κάγκελα γεμάτα φωτάκια και γιρλάντες κάθε είδους. Ακόμα και η υπερβολή είναι αποδεκτή σε ένα χριστουγεννιάτικο μπαλκόνι αρκεί να ξέρεις πώς θα το κάνεις και οι ιδέες που σου παρουσιάζουμε τα έχουν όλα μέσα!

Αυτή η σκεπαστή βεράντα έχει μεταμορφωθεί σε ένα μίνι σαλέ, με πυκνές χιονάτες φλοκάτες, τα must μεταλλικά έπιπλα, Αλεξανδρινά και έλατα σε γλάστρα, φωτάκια στην οροφή και έναν λευκό πολυέλαιο!


Σε ένα μικρό μπαλκόνι, επίλεξε να δώσεις βάση στα φωτάκια για να του δώσεις γιορτινή όψη τα οποία μπορείς να κρατήσεις και μόνιμα!


Δημιούργησε μια όμορφη γωνιά στο μπαλκόνι σου με μια πολυθρόνα ή καναπεδάκι το οποίο θα ντύσεις στα καρό. Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι στον τοίχο και μερικά κομμάτια έλατο σε μια γωνιά είναι ό,τι πρέπει!


Μια άλλη όμορφη γωνιά που μπορείς να κρατήσεις όλο το χειμώνα είναι και αυτή η country style με κολοκύθες, έναν μαυροπίνακα, Αλεξανδρινά ή άλλα φυτά και ένα μεγάλο φανάρι με κεριά.


Μπορείς να κρεμάσεις στην εξωτερική πλευρά του του παραθύρου σου κουρτίνα από κρόσια στα οποία θα έχεις καρφιτσώσει λουλούδια Αλεξανδρινού ή στολίδια που θα φαίνονται και από μέσα και από έξω.


Τα μεγάλα φωτάκια σε κόκκινο χρώμα, χωρίς άλλα πρόσθετα είναι μια φαντασμαγορική επιλογή!


Αν είσαι φαν του… μεγάλου τότε μια μεγαλειώδης γιρλάντα με πολλές και πολύχρωμες είναι απαραίτητη για τα κάγκελα του μπαλκονιού σου!


Εάν θέλεις πάλι μπορεί η γιρλάντα σου να είναι από φυσικά υλικά και κουκουνάρια!


Γιρλάντα με τεράστιες καμπάνες είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα!


Μια πολύ κομψή και ευρωπαϊκή ιδέα για το μπαλκόνι σου είναι απλές πράσινες γιρλάντες με κόκκινες κορδέλες.


Μια σύνθεση με κλαδιά κυπαρισσιού, έλατου και μεγάλες μπάλες είναι άλλη μια ιδέα για τα κάγκελά σου!

Read More

And More