Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Στόλισε πέρα από τα παραδοσιακά!

Παραδοσιακά, όταν στολίζουμε τα Χριστούγεννα, το δέντρο είναι πράσινο και συνήθως τα στολίδια κόκκινα! Θέλεις να ξεφύγεις από το καθιερωμένο πράσινο και κόκκινο των Χριστουγέννων; Υπάρχουν ιδέες που θα σε βάλουν στο γιορτινό κλίμα όποιο χρώμα κι αν σου αρέσει!

Αλλά ακόμη και αν κρατήσεις ένα από τα δύο, πάλι υπάρχει τρόπος να βάλεις περισσότερο χρώμα στο σπίτι σου και να δείχνει γιορτινό! Δες πώς!

Το ροζ είναι ένα χρώμα που φέτος τα Χριστούγεννα μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους κατάλληλους συνδυασμούς όπως αυτό το υπέροχο στεφάνι!
Από τα πιο ωραία χρώματα για γιορτινό στόλισμα είναι το μπλε και οι αποχρώσεις του που θυμίζουν το χιόνι και το κρύο!

Κράτα το κόκκινο αλλά πρόσθεσε τιρκουάζ για να δώσεις έναν χαρούμενο τόνο στο γιορτινό σπίτι σου! Ένα λευκό δέντρο με γαλάζια και τιρκουάζ στολίδια, τιρκουάζ σουπλά ή και σερβίτσια στο τραπέζι σου ανάμεικτα με κόκκινα και λευκά αξεσουάρ θα δημιουργήσουν μια “φρέσκια”, γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα!

Αντί για κόκκινο βάλε… ροζ! Ντύσε το τραπέζι σου και το δέντρο σου στις αποχρώσεις του ροζ και δώσε διαφορετικό ύφος στα φετινά Χριστούγεννα!

“Παίξε” με τους τόνους του μπλε! Μη φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις εμπριμέ σχέδια στους τόνους του γαλάζιου και του μπλε αν αναζητάς μια πιο νεανική πρόταση για στολισμό του σπιτιού σου!

Και όμως, το μοβ μπορεί να δώσει τέλεια αποτελέσματα! Σομόν δέντρο με μοβ και σκούρα μπλε στολίδια θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο σαλόνι σου!

Το απόλυτο λευκό! Αντί για το παραδοσιακό πράσινο δέντρο, φέτος προτίμησε ένα κατάλευκο πάνω στο οποίο ό,τι χρώμα στολίδια και να βάλεις θα αναδειχτούν ιδανικά!

Το αρχοντικό και luxurious χρυσό μπορεί να σε βάλει σε γιορτινό κλίμα με τον καλύτερο τρόπο! Χρυσές χινονιφάδες και μπάλες, ποτήρια με χρυσό διάκοσμο, χρυσά σουπλά, μαχαιροπίρουνα με χρυσό τελείωμα είναι αντικείμενα που χρειάζεσαι!

Read More

And More