Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.07.2016 | 09:00

Χρωματιστά ρούχα: 6 συμβουλές για να είναι σαν καινούργια!

Χρωματιστά ρούχα: 6 συμβουλές για να είναι σαν καινούργια!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα χρωματιστά ρούχα κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη! Ναι, της δίνουν χρώμα και στιλ! Αλλά με την πάροδο του χρόνου παρατηρείς ότι χάνουν το χρώμα τους και γίνονται θαμπά! Τι μπορείς αλλά και τι πρέπει να κάνεις για να διατηρείς τα χρώματα των ρούχων σου ζωντανά; Αλλά και πώς μπορείς να αποφύγεις τους αποχρωματισμούς των χρωματιστών ρούχων που αλλοιώνουν το χρώμα τους; Ιδού μερικές συμβουλές!

1. Πλένε τα χρωματιστά σου ρούχα σε χαμηλή θερμοκρασία (όχι πάνω από 40 βαθμούς) σε πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα.

2. Χρησιμοποίησε ήπιο απορρυπαντικό, ειδικό για χρωματιστά.

3. Γύρνα τα χρωματιστά σου από τη μέσα πλευρά για να μη ξεθωριάζουν εύκολα.

4. Μην τα στεγνώνεις στο στεγνωτήριο ούτε απευθείας στον ήλιο. Και τα δύο ξεθωριάζουν το χρώμα των χρωματιστών και ειδικά των μαύρων ρούχων.

5. Μην πλένεις τα χρωματιστά σου κάθε μέρα! Καλό είναι να τα πλένεις όσο πιο αραιά γίνεται ώστε να διατηρούν το χρώμα τους.

6. Χρησιιμοποίησε σε κάθε πλύση σου χρωμοπαγίδα που παγιδεύει τη βαφή και δεν αφήνει τα χρώματα να ανακατευτούν και τα ρούχα να θαμπώσουν.

Τι ακριβώς κάνει μια χρωμοπαγίδα;


Τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση. Επιπλέον, ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολληθούν στα ρούχα σου κάνοντάς τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του κάθε φύλλο της χρωμοπαγίδας® K2r®Colour Catcher® δρα σαν μαγνήτης και παγιδεύει τη βαφή και την βρωμιά κατά την διάρκεια της πλύσης, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία.
Υπάρχουν διαφορετικές χρωμοπαγίδες;

H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® είναι κατάλληλη για πλύσιμο στο χέρι και για το πλυντήριο και για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές και όλα τα υφάσματα. Επίσης είναι ασφαλής και για το στεγνωτήριο. H χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher® της εταιρείας Henkel Hellas διατίθεται σε συσκευασίες των 15 φύλλων και των 30. Επιπλέον η γκάμα συμπληρώνεται από 4 ακόμη προϊόντα τα οποία αντιστοιχούν σε μικτές και λευκές πλύσεις. Διάβασε ποια σου ταιριάζει!

-Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher Intense σε συσκευασία 10 φύλλων, για μικτές πλύσεις η οποία είναι υπεραπορροφητική για πολύ έντονα χρώματα, προστατεύοντας από έντονους αποχρωματισμούς.

-K2r®Intensive White
σε συσκευασία 10 φύλλων, το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αποτρέπει το γάριασμα.

-Χρωμοπαγίδα® K2r®Colour Catcher + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων, το οποίο είναι για μικτές πλύσεις και αποτρέπει τα ατυχήματα αποχρωματισμού ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.

-K2r®Intensive White + καθαριστικό λεκέδων σε συσκευασία 5 φακέλων, το οποίο είναι για λευκές πλύσεις και επαναφέρει το λευκό ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τους λεκέδες από τους 30 βαθμούς.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10