Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.06.2015 | 20:00
Μαρκέλλα Ρεπανέλη

ΜΠΑΝΙΟ: Δες αυτούς τους έξυπνους τρόπους για να μεγαλώσει!

ΜΠΑΝΙΟ: Δες αυτούς τους έξυπνους τρόπους για να μεγαλώσει!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μικρό μπάνιο μεγάλες ιδέες είναι το σύνθημα και εδώ θα δεις μερικά έξυπνα κόλπα που μπορούν να μεγαλώσουν το μπάνιο σου!


/
Εκμεταλλεύσου κάθε πιθαμή του χώρου σου, όπως εδώ μια εσοχή έγινε ντουζιέρα αφήνοντας ελεύθερο τον υπόλοιπο χώρο.

/
Τόλμησε με ταπετσαρία που μπορεί να δώσει βάθος και να μεγενθύνει το μπάνιο σου, με μία προϋπόθεση, ότι το μπάνιο σου είναι καλά αεριζόμενο από τους υδρατμούς.

/
Χρησιμοποίησε γυαλιστερά πλακάκια σε όλο το μπάνιο. Η αντανάκλαση του φωτός επάνω τους κάνει το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.

/
Η τάξη κάνει το μπάνιο σου να δείχνει μεγαλύτερο γι' αυτό χρειάζεσαι ράφια που να εκμεταλλεύονται σωστά το χώρο σου όπως αυτά τα συνεχόμενα.


/
Διάλεξε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για να βάψεις το μπάνιο σου ώστε να μην είναι μουντό και δείχνει πιο μικρό.

/
Εκμεταλλεύσου κάθε κρυφό ή φανερό χώρο για να αποθηκεύεις πράγματα, όπως αυτό το "βυθισμένο" ντουλάπι κάτω από την επιφάνεια του νιπτήρα.

/
Προτίμησε τα "μαλακά" χρώματα όπως του ξύλου, το μπεζ και το λευκό, ακόμη και σε συνδυασμό για να δημιουργήσεις ένα μπάνιο που μπορεί να είναι μικρό αλλά είναι ξεκούραστο.


/
Το κόλπο με τα ενιαία πλακάκια μεταξύ πατώματος και τοίχου είναι άλλο ένα κόλπο που προσθέτει χώρο στο μπάνιο σου εκεί που δεν υπάρχει!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10