Ιδέες για φωτιστικά πέρα από τη φαντασία!

Τα φωτιστικά μπορούν να καθορίσουν το ύφος ενός χώρου. Λιτά ή περίπλοκα, πολυέλαιοι ή μια απλή λάμπα, το φωτιστικό μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς. Δες τις φωτογραφίες και εμπνεύσου!


Ένα πολύχρωμο φωτιστικό καθόρισε το ύφος της τραπεζαρίας (αριστερά) ενώ ένας μακρύς πολυέλαιος έδεσε αρμονικά με τα μακρόστενα διακοσμητικά (δεξιά).


Ένα ακτινωτό φωτιστικό δίνει φουτουριστικό ύφος σε ένα σαλόνι που δεν χρειάζεται τόσο το τεχνητό φως όσο ένα φωτιστικό να γεμίσει το ψηλό και μακρύ ταβάνι.


Ένας βαρύς και κλασικός πολυέλαιος δένει αρμονικά με το κλασικό στιλ αυτής της τραπεζαρίας που θυμίζει την αυτοκρατορική Βιέννη.


Ακόμα και σε λευκά δωμάτια ο πολυέλαιος μπορεί να κάνει τη διαφορά! Αριστερά η διάταξή του πάει παράλληλα με το μακρόστενο, ορθογώνιο τραπέζι ενώ δεξιά ο κρεμαστός πολυέλαιος δίνει αέρα πολυτελούς ξενοδοχείου στην τραπεζαρία.


Άλλο ένα μακρόστενο φωτιστικό σε μοντέρνα γραμμή, με μικροκαθρέφτες χαρακτηρίζει το χώρο και τραβάει το βλέμμα από την εντυπωσιακή θέα.


Λιτό μεν αλλά και πολύ μεσαιωνικό σε μια κατά τα άλλα ισορροπημένη τραπεζαρία, αυτό το φωτιστικό με τα ηλεκτρικά κεριά δίνει μοναδικό στιλ στο χώρο.


Μια παρακινδυνευμένη ιδέα για φωτιστικό που όμως στο συγκεκριμένο δωμάτιο “δένει” είναι και αυτό το καράβι από κρύσταλλα!

Read More

And More