Μικρές, διακοσμητικές ιδέες που όλοι μπορούν να εφαρμόσουν!

Σήμερα σου παρουσιάζουμε μερικές έξυπνες διακοσμητικές ιδέες που αξίζει τον κόπο να θέσεις σε εφαρμογή εφόσον ο χώρος σου πληροί τις προϋποθέσεις!

/
Επέλεξε ανοιχτές ραφιέρες αντί για κλειστα ντουλάπια για να βάζεις τα πράγματα της κουζίνας. Είναι μια μοντέρνα διακοσμητική πρόταση ειδικά εάν ό χώρος που κατοικείς δεν έχει αρκετά ή καθόλου ντουλάπια κουζίνας. Μια μεταλλική ραφιέρα εξυπηρετεί άριστα το σκοπό αυτό!

/
Δεν σου αρέσουν τα πλακάκια του μπάνιου αλλά δεν μπορείς να τα αλλάξεις; Βάλε ένα άλλο εξίσου έντονο χρώμα στο μπάνιο σου και τράβα τα βλέμματα! Σε αυτό το μπάνιο τα κιτρινωπά πλακάκια πήρα άλλη όψηόταν προστέθηκαν έντονες πινελιές πράσινου εμπριμέ στην κουρτίνα, στο χαλάκι και στις πετσέτες!

/
Δεν ξέρεις πώς να διακοσμήσεις το χολ σου για να το κάνεις πιο ενδιαφέρον; Πάλι μια βιβλιοθήκη θα σε σώσει! Μια μικρή βιβλιοθήκη με ασύμμετρα ράφια και κουτιά που θα βάλεις εσύ αλλά και κρεμαστάρι στο βάθος της βιβλιοθήκης λειτουργεί σαν χώρος υποδοχής που θα αφήνεις κλειδιά, παλτό, ομπρέλες και παπούτσια πριν μπεις στο κυρίως σπίτι!

/
Αγάπησε τους μεγάλους καθρέφτες. Γιατί; Επειδή δίνουν βάθος και φως στο χώρο σου. Ένας μεγάλος καθρέφτης αντανακλά το φως αλλά και κάνει ένα δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο χάρη στην προοπτική που του δίνει. Βάλτον απέναντι από το κρεβάτι σου, στο σαλόνι σου ή σε όποιον άλλο χώρο πιστεύεις ότι χρειάζεται να δείχνει μεγαλύτερος.

/
Χρησιμοποίησε ράφια για να αναδείξεις αντικείμενα. Δύο παράλληλα σε σχήμα σκάλας, χοντρά ράφια μπορούν να αναδείξουν τα διακοσμητικά σου αντικείμενα αλλά και να εξοικονομήσουν χώρο από ένα άλλο έπιπλο όπως η κονσόλα.

/
Υπάρχει κάποια εσοχή στον τοίχο σου που δεν σου αρέσει; Εάν είναι αρκετά μεγάλη μπορείς να δημιουργήσεις έναν κρυφό χώρο όπως ένα μίνι γραφείο ή μια βιβλιοθήκη. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να καλύψεις αυτή την εσοχή με κουρτίνα όμοια με αυτήν που έχεις στο παράθυρό σου.

Read More

And More