ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 6 ιδέες για εύκολες αλλαγές στο σπίτι σου!

Η διακόσμηση είναι συχνά τόσο απλή που μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις θαύματα! Σου παρουσιάζουμε μερικά μικρά θαύματα που μπορείς να κάνεις κι εσύ μέσα στο Σαββατοκύριακό σου!

/
Βάψε έναν τοίχο διαφορετικό από τους άλλους. Διάλεξε ένα χρώμα που να κάνει εντύπωση και να ταιριάζει με την υπόλοιπη διακόσμησή σου!

/
Φτιάξε ένα τραπεζάκι χρησιμοποιώντας παλιές βαλίτσες σε διαφορετικά μεγέθη. Οι βαλίτσες πρέπει να έχουν σκληρό περίβλημα για να στέκονται. Βάλε τη μία πάνω στην άλλη ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη.

/
Μετέτρεψε ένα παλιό μεγάλο συρτάρι σε ντουλάπι για το μπάνιο. Ντύσε το εσωτερικό του με αυτοκόλλητο και βάψτο στο χρώμα που θέλεις και κρέμασέ το στον τοίχο του μπάνιου σου!

/
Άλλαξε το στιλ στις καρέκλες σου! Μπορείς να ζωγραφίσεις την πλάτη τους, να αλλάξεις το χρώμα τους και φυσικά το ύφασμά τους!

/
Φτιάξε μια βιβλιοθήκη χρησιμοποιώντας ξύλινα σκαμπό το ένα πάνω στο άλλο, πυραμιδωτά. Θα μπορείς να βάλεις τα βιβλία σου και τα μπιμπελό σου!

/
Φτιάξε ένα τραπεζάκι για το σαλόνι σου χρησιμοποιώντας παλέτες. Μπορείς να τις βρεις στα σουπερμάρκετ σε ημέρες παραλαβών ή σε μια κεντρική λαχαναγορά. Χρειάζονται μονάχα βάψιμο στο χρώμα που θέλεις και μπορείς να βιδώσεις και ροδάκια που θα προμηθευτείς σε κάποιο χρωματοπωλείο.

Read More

And More