Πώς να αποκτήσεις ένα γραφείο με στιλ!

Ένας εργασιακός χώρος με στιλ μπορεί να αλλάξει την απόδοση…

Με γνώμονα το τρίπτυχο φόρμα – σχήμα – χρώμα, το τμήμα OFFICE της εταιρείας ΚΟΥΡΤΗ μπαίνει δυναμικά στο χώρο του μοντέρνου – σύγχρονου επίπλου και στον εργασιακό χώρο, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και την αξιοπιστία του.

Συμβαδίζοντας με τις προσταγές της εποχής για οικονομία τόσο στο χώρο όσο και στο κόστος, η εταιρεία ΚΟΥΡΤΗΣ προτείνει εταιρείες που αντιπροσωπεύουν παράλληλα με την εργονομία, το στιλ και το design.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του OFFICE, σε συνεργασία με διακοσμητές και αρχιτέκτονες με μεγάλη εμπειρία σε πολλούς και συγχρόνως πολύ διαφορετικούς εργασιακούς χώρους, μπορεί να δώσει λύσεις στο στήσιμο της καινούριας σας δραστηριότητας.
Ξεκινώντας από την «ερμηνεία» του χώρου δίνει άνετες και λειτουργικές προτάσεις για ένα ευχάριστο, αρμονικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Η ελαφρότητα της δομής των επίπλων δίνει στο σχήμα τους μια διαχρονική αλλά και πολύ σύγχρονη μορφή.
Ευέλικτα σχήματα δίνουν άνεση, λειτουργικότητα και δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον.
Καθημερινές ανάγκες γίνονται στοιχεία των επίπλων διατηρώντας τις σωστές αναλογίες.

Ένας εργασιακός χώρος όμως θα πρέπει να έχει στιλ και ταυτότητα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από τα υλικά και τα χρώματα:
– Το γυαλί δεν προσδίδει μονό διαφάνεια και καθαρότητα μπορεί να έχει και χρώμα.
– Το δέρμα σε πλήθος χρωματισμών δεν χρησιμοποιείται πια μονό σε καθίσματα αλλά μπορεί να ντύσει και ένα ολόκληρο γραφείο ή έναν τοίχο.

Επισκεφθείτε το χώρο μας για μια ξενάγηση στις νέες εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε!
ΚΟΥΡΤΗΣ OFFICE
Λ.Κηφισίας 166Α, Μαρούσι, τηλ: 210-8013236, www.kourtis.gr

Read More

And More