Φαγητό στην κουζίνα; Οι καλύτερες ιδέες διακόσμησης για μια κουζίνα-τραπεζαρία!

Τα μοντέρνα σπίτια συνδυάζουν την τραπεζαρία με την κουζίνα χωρίς να χάνει η τραπεζαρία την επισημότητα και την αίγλη της! Δες και αυτές τις ιδέες για έναν πετυχημένο συνδυασμό τραπεζαρίας και κουζίνας και εμπνεύσου!


Εξεζητημένη ιδέα, δε λέω, όμως είναι τόσο μα τόσο ρετρό που εντυπωσιάζει! Ξύλινο πάτωμα, vintage καρέκλες και πραγματικά οι ηλεκτρικές συσκευές και ο νεροχύτης στα δεξιά δεν ξεχωρίζουν καν!


Είναι πολύ της μόδας το “εξοχικό” στιλ στην κουζίνα. Μεταλλικές καρέκλες γύρω από ένα απλό ξύλινο τραπέζι, συνθέτουν ένα φιλικό σκηνικό σε μια λευκή κουζίνα.


Κουζίνα-τραπεζαρία country, ένα στιλ μια ιστορία, που λένε! Θυμίζει έντονα ελληνικό νησί. Χρειάζεσαι πολύ λευκό χρώμα, ξύλινο πάγκο-πάσο για την κουζίνα και ένα κλασικό ξύλινο τραπέζι για να το πετύχεις!


Μοντέρνο γκρι: Πώς θα σου φαινόταν η κουζίνα σου να θύμιζε… βιβλιοθήκη; Και όμως! Το γκρι στα ράφια και το τραπέζι με παγκάκια αντί καρέκλες δημιουργεί όχι μόνο γήινη αίσθηση αλλά ultra μοντέρνα!


Σε στιλ japanese, που σημαίνει πολύ μαύρο και λίγο άσπρο, λιτότητα, γεωμετρικές φόρμες στα έπιπλα και αξεσουάρ όπως το φωτιστικό που να θυμίζουν Άπω Ανατολή!


Κουζίνα-μπαράκι: αγαπητό στιλ για εσένα που σου αρέσει να μαγειρεύεις για φίλους και να απολαμβάνετε χαλαρές στιγμές σε σκαμπώ και όχι τόσο σε φόρμαλ ύφος μιας τραπεζαρίας.


Μια κλασική κουζίνα με τραπεζαρία σε σύγχρονο ύφος συνδυάζει μάρμαρο με ξύλο σε πολύ ουδέτερα χρώματα.


Αν πάλι είσαι οπαδός του μινιμαλισμού ένα μικρούλικο τραπεζάκι σε στρογγυλή φόρμα με αντίστοιχα σκαμπό είναι ό,τι χρειάζεσαι ως τραπεζαρία μέσα στην κουζίνα σου!

Read More

And More