Κίτρινο σαν το λεμόνι; Αυτό το χρώμα θα το λατρέψεις!

Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που προκαλεί… διφορούμενα αισθήματα. Αν όμως το αγαπάς ή ξέρεις να το χρησιμοποιείς κάνει νεανικό και ζωντανό το χώρο σου! Παρακάτω θα βρεις ιδέες για να εντάξεις το κίτρινο στη διακόσμηση του χώρου σου χωρίς να κάνεις υπερβολές ώστε να απολαύσεις την ένταση που προσφέρει!

/
Σε ένα σαλόνι όπου κυριαρχεί το καφέ στα έπιπλα, το κίτρινο είναι ένα εξαιρετικό “διάλειμμα” που δίνει μοντέρνο ύφος στο χώρο.

/
Το κίτρινο είναι έντονο χρώμα και δεν… κρύβεται. Τι καλύτερο από το να το εντάξεις στην κουζίνα σου, έναν χώρο που έχει γρήγορους ρυθμούς. Ένα κίτρινο καναπεδάκι σε μια κουζίνα μπορεί να κάνει το πρωινό σου να μοιάζει με energy drink που σε ξεσηκώνει!

/
“Παίξε” με τις αποχρώσεις του κίτρινου και του πράσινου και δημιούργησε ένα χώρο με ισορροπία αλλά και “ζεστασιά”!

/
Κίτρινο-μπλε είναι ένας μοναδικός συνδυασμός. Το μπλε “μαλακώνει” την ένταση του κίτρινου και ξεκουράζει το μάτι για σένα που θέλεις καθολική κυριαρχία του κίτρινου στο χώρο σου!

/
Κάνε έναν χώρο πιο ενδιαφέροντα κάνοντας ριγέ το ταβάνι του! Σε αυτήν την κουζίνα που το λευκό είναι το βασικό χρώμα, οι κίτρινες ρίγες είναι σαν ένα κρυμμένο μυστικό γεμάτο χρώμα!

/
Το ανοιχτόχρωμο ξύλο στην κουζίνα δένει με υφασμάτινα αξεσουάρ όπως μαξιλάρια και καλύματα από κίτρινο εμπριμέ χρώμα εάν θέλεις να μην το παρακάνεις με το κίτρινο.

Read More

And More