8 stylish προτάσεις για εξωτερικούς χώρους!

Οι εξωτερικοί χώροι ενός σπιτιού, είτε είναι βεράντα ή κήπος ή και αυλή μπορούν να αποτελέσουν το ιδανικό καταφύγιο χαλάρωσης τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού. Πάρε μερικές stylish ιδέες ιδανικών εξωτερικών χώρων!

/
Αυτή η σκεπαστή βεράντα μπορεί να βρίσκεται στην Καραϊβική όμως ακόμη κι αν δεν ήταν εκεί, οι ξύλινοι άνετοι καναπέδες, τα μεγάλα χρωματιστά μαξιλάρια, τα ξύλινα έπιπλα και τα φυτά σε μεταφέρουν σε μια εξωτική αποικία!

/
Η βεράντα ή η αυλή σου έχουν αρκετή υγρασία; Οι φτέρες και οι αναρριχώμενοι κισσοί θα δώσουν στην αυλή σου μια πράσινη, ξεκούραστη και δροσερή όψη. Ο συνδυασμός με έπιπλα ρατάν ή μπαμπού, με χρωματιστά μαξιλάρια θα σπάσουν την πράσινη “μονοτονία”.

/
Μια μοντέρνα εκδοχή βεράντας έρχεται από το Seattle όπου κυριαρχούν τα δύο επίπεδα, τα χρωματιστά δέντρα και οι χαμηλοί καναπέδες.

//
Οι δύο αυτές εκδοχές σκεπαστής βεράντας εκμεταλλεύονται έναν μικρό χώρο με τον καλύτερο τρόπο. Στη μία περίπτωση (δεξιά) οι καμάρες δίνουν μια συνέχεια στο χώρο απ’ έξω προς τα μέσα ενώ οι βουκαμβίλιες και τα τούβλα στις καμάρες δένουν αρμονικά με το μάρμαρο στο πλακόστρωτο και τα μεταλικά έπιπλα. Μια καλαμωτή, ένας πάγκος σκεπασμένος με μια κουρελού, δύο μεγάλα μαξιλάρια, δυο πολυθρόνες και ένα χρωματιστό τραπεζάκι συνθέτουν την απόλυτα καλοκαιρινή αυλή (αριστερά)!

/
Με θέα τον ωκεανό, αυτή είναι μια μοντέρνα εκδοχή μιας παραθαλάσσιας βεράντας με σκέπαστρο από καλάμια, λιτές γραμμές στα έπιπλα και τη θάλασσα να χρωματίζει το τοπίο!

/
Η ονειρεμένη αυτή βεράντα βρίσκεται στο Μανχάταν και θυμίζει κάτι από αγγλική ύπαιθρο. Μεταλλικά έπιπλα, καρό μαξιλάρια, μαρμάρινο τραπέζι συνδυάζονται με τα τούβλα στους τοίχους και άφθονα πράσινα φυτά σε παρτέρια δίνοντας την αίσθηση ότι δεν βρίσκεσαι σε σπίτι σε κάποιον όροφο αλλά στην εξοχή!

/
Η πιο extreme στιλιστικά βεράντα έρχεται από την Ιαπωνία. Σε ένα minimal περιβάλλον από ξύλο, η τέντα κάνει τη διαφορά καθώς και η χρήση στρογγυλών διακοσμητικών που έρχονται σε αντίθεση με τα γωνιώδη έπιπλα.

Read More

And More