Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.01.2013 | 00:19

Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου!

Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πώς μπορείς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του σαλονιού σου; Σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες!


/
Ανάδειξε μια συλλογή σου! Μήπως μαζεύεις πέτρες, κουτάκια, βιβλία διακόσμησης, μπολ; Είναι μια ευκαιρία να τα βάλεις στο τραπεζάκι του σαλονιού και να τα κάνεις σημείο αναφοράς!


/
Τοποθέτησε ένα δίσκο με πράγματα. Ένας πλεκτός δίσκος όπως αυτός της φωτογραφίας μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα αντικείμενα ώστε να δείχνουν οργανωμένα αλλά και στιλάτα!


/
Τοποθέτησε ένα μεγάλο φανάρι ή μια μεγάλη λάμπα ώστε να δημιουργήσεις ένα σημείο αναφοράς. Ειδικά αν το σαλόνι σου είναι σε ναυτικό στιλ ή μοντέρνο μια μεγάλη πηγή φωτός θα αναδείξει το σημείο αυτό!/
Επένδυσε στα φυσικά αντικείμενα. Αυτό σημαίνει πέτρες, ξύλινα διακοσμητικά, δερματόδετα βιβλία και άλλα παρόμοια αντικείμενα σε γήινα χρώματα δημιουργούν ένα natural ύφος στο τραπεζάκι, ειδικά εάν είναι και αυτό ξύλινο.


/
Λιτό κι απέριττο! Ένα μινιόν βάζο με φρέσκα λουλούδια και δυο βιβλία είναι πολλές φορές αρκετό ντεκόρ για το τραπεζάκι σου! Άλλωστε simple is beautiful!


/
"Παίξε" με γυάλινα μπουκάλια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό ντεκόρ στο τραπεζάκι του σαλονιού σου!/
Μια ιδανική λύση είναι να "ντύσεις" το τραπεζάκι σε ανάλογο ύφος με τον καναπέ ή τις πολυθρόνες. Έτσι δημιουργείς μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10