Τι μπορείς να κάνεις με ένα ρολό ταπετσαρίας;

Τι μπορείς να κάνεις με ένα ρολό ταπετσαρίας; Πολλά πράγματα που δεν αφορούν τον τοίχο! Καθώς βγαίνει σε πολλά σχέδια και χρώματα μπορείς να ντύσει από έπιπλα μέχρι το καπέλο του φωτιστικού σου και να αλλάξεις όψη σε χρησιμοποιημένα αντικείμενα! Σού δίνουμε δημιουργικές ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσεις την ταπετσαρία μέσα στο σπίτι σου!


Φτιάξε οριζόντια πόστερ με ένα ή δύο διαφορετικά ρολά ταπετσαρίας. Μπορείς να βάλεις στο πάνω και στο κάτω μέρος τα ειδικά πηχάκια που βάζουμε στις αφίσες και κρεμάστε τες δίπλα δίπλα σε έναν κενό τοίχο!


Ντύσε το κεφαλάρι του κρεβατιού σου! Εάν έχεις ένα μονόχρωμο, ξύλινο κεφαλάρι η ταπετσαρία ενδείκνυται για να το ντύσεις και να αναδείξεις το κρεβάτι σου. Διάλεξε ένα χαρούμενο μοτίβο που να ταιριάζει με το χώρο σου και κάνε μια μοναδική εικαστική παρέμβαση!


Ντύσε ένα τραπεζάκι! Ένα κομμάτι floral ταπετσαρία μπορεί να κάνει ένα μουντό τραπεζάκι να αλλάξει όψη και να γίνει χαρούμενο αλλά και να δείχνει ανανεωμένο χωρίς πολύ κόπο!


Ντύσε ένα έπιπλο! Έχεις ένα μικρό ντουλάπι ή κάποιο άλλο έπιπλο που θέλεις να αναμορφώσεις και να του δώσεις πιο χαρούμενη όψη; Μια ταπετσαρία μπορεί να σου δώσει τη λύση, όπως αυτό το ντουλάπι με ροδάκια που ταίριαξε με τον πορτοκαλί τοίχο.


Φτιάξε mix and match κορνίζες! Χρησιμοποίησε παλιές κορνίζες ή ασύμμετρα κομμάτια ξύλου που θα ντύσεις με ταπετσαρία στο ίδιο χρώμα αλλά σε άλλο σχέδιο ή στις ίδιες αποχρώσεις για να δημιουργήσεις μια σύνθεση στον τοίχο σου που θα δώσει ύφος στο χώρο σου!


Φτιάξε 3D ράφια που θα ντύσεις με ταπετσαρία. Μπορείς να τα κατασκευάσεις από σκληρό χαρτόνι ή κομμάτια ξύλου και εξωτερικά να τα ντύσεις με ταπετσαρία στο χρώμα που σου αρέσει!


Με ένα ρολό ταπετσαρίας μπορείς να δημιουργήσεις κάδρα τέχνης! Δύο ή περισσότερες κορνίζες που στο εσωτερικό τους θα περιέχουν από ένα κομμάτι ταπετσαρίας γίνονται έργα τέχνης για τον τοίχο σου. Επίσης μπορείς να ντύσεις έναν καθρέφτη περιμετρικά και να του δώσεις άλλη όψη!

Τι καλύτερο από το να δώσεις νέα όψη στο καπέλο του φωτιστικού σου ντύνοντάς το με ταπετσαρία στα χρώματα που σου αρέσουν!

Read More

And More