Διακόσμησε την κουζίνα σου… παραδοσιακά!

Δώσε μια νότα… παράδοσης στην κουζίνα σου, επιλέγοντας αντικείμενα που να παραπέμπουν σε… χωριό! Πώς; Δες τις φωτογραφίες και εμπνεύσου!


Τρία βασικά πράγματα χρειάζεσαι για να κάνεις πιο παραδοσιακή την κουζίνα σου: ξύλινα έπιπλα και λεπτομέρειες (όπως τα ξύλα στο ταβάνι), παραδοσιακά, κεραμικά διακοσμητικά αντικείμενα και… χρώμα!


Παρατήρησε τι όμορφη εικόνα δημιουργεί ένα απλό ξύλινο τραπέζι σε συνδυασμό με πολύχρωμα ποτήρια και κεραμικά πιάτα. Τα ντουλάπια είναι ξύλινα, με τζάμι ώστε να φαίνεται το περιεχόμενό τους, ενώ παραδοσιακά κεραμικά διακοσμητικά στο πάνω μέρος των ντουλαπιών ολοκληρώνουν το στιλ.


Οι καρέκλες είναι αυτές που είχε πάντα η μαμά ή η γιαγιά στο σπίτι, μόνο που έχουν “υποστεί” μια δημιουργική αλλαγή: βάφτηκαν μαύρες και διακοσμήθηκαν με χρωματιστά σχέδια ενώ τα έθνικ, κεντητά μαξιλάρια (θα μπορούσες να βάλεις και τα παραδοσιακά ελληνικά, τα κεντητά με το βελονάκι) δίνουν το κάτι παραπάνω!


Hot tip: Βάλε παντού παραδοσιακά πιάτα! Εδώ έχουν τοποθετηθεί γύρω από μια υπέροχή ξύλινη πόρτα. Μπορείς να τα βάλεις παντού, πάνω από το παράθυρο της κουζίνας, σε ένα κενό σημείο του τοίχου. Διάλεξε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια για “ένταση” στο μάτι!

Read More

And More