ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Οι καλύτερες ιδέες για φαγητό στην κουζίνα!

Η κουζίνα σε προδιαθέτει για την ύπαρξη τραπεζιού για φαγητό. Συνήθως λόγω έλλειψης χώρου, η τραπεζαρία βρίσκεται αλλού και στην κουζίνα υπάρχει ένα μικρό τραπεζάκι. Εάν όμως η κουζίνα σου είναι ενιαία με το σαλόνι, ή έχεις τραπεζι στην κουζίνα ή αναζητάς ιδέες για το στιλ του τραπεζιού στην κουζίνα σου τότε κάνε μια στάση εδώ και δες τι σου προτείνουμε!


Αμερικανικού τύπου βαρύ ξύλινο τραπέζι με παλιές, μαλακές καρέκλες και καρό τραπεζομάντηλο, ταιριάζει ιδιαίτερα σε εξοχικό σπίτι.


Κουζίνα-σαλόνι είναι ένα και χωρίζονται από τον πάγκο της κουζίνας και την τραπεζαρία. Ωραία ιδέα για να ενσωματώσεις τετράγωνο τραπέζι που οριοθετείται τέλεια από το ριγέ χαλί.


Διάφανη τραπεζαρία μέσα στην κουζίνα. Μια μοντέρνα ιδέα που ταιριάζει πολύ στα σύγχρονα διαμερίσματα.


Το παλιό ξύλινο τραπέζι με τις κλασικές καρέκλες και μερικές μοντέρνες δένουν αρμονικά εάν έχεις παλιά έπιπλα που δεν θέλεις να πετάξεις. Τα country διακοσμητικά συμπληρώνουν το σύνολο.


Εντοιχισμένος καναπές στην κουζίνα με ένα μικρό τραπέζι είναι ιδανική ιδέα για μια παρείστικη κουζίνα που είναι χώρος περισσότερο για καφέ αλλά και εκμεταλλεύεται μία γωνιά του δωματίου.


Οι πάγκοι του πικνικ αποτελούν την πιο μοδάτη πρόταση για κουζίνα και μάλιστα σε χρώματα όπως αυτό το ανθρακί.


Μια συνηθισμένη λύση για τραπεζαρία στην κουζίνα είναι αυτή να αποτελεί προέκταση του χώρου μαγειρέματος με σκαμπό και όχι με καρέκλες, για ένα γρήγορο γεύμα.


Σε ένα νεανικό σπίτι το χρώμα είναι απαραίτητο πάνω σε λευκό καμβά!


Μοναστηριακού τύπου τραπέζι με καρέκλες επισκέπτη είναι μια τάση που συναντούμε συχνά και εάν το σπίτι σου είναι σε επαρχία και είναι πέτρινο, προτίμησέ το!


Και για το τέλος μια… νεοϋορκέζικη πρόταση για μια κουζίνα με προοπτική και στιλ που το προσδίδει φυσικά το υπέροχο φωτιστικό!

Read More

And More